Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 72

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Το avatar του χρήστη The Professor
    Μέλος
    Όνομα
    Αλεξανδρος
    Περιοχή
    Λεκανοπέδιο Αττικής

Προεπιλογή Πλυντηριο Brandt WM-551-D/D κι αλλος με τετοιο πλυντηριο ~!!!!

Η πρωτη μου φορα που γραφω εδω στο howtofix , μετα απο λιγο ψαξιμο το βρηκα το θεμα που χα βαλει παρακολουθηση στο μητρικο φορουμ (εψαχνα στο μητρικο πουθενα προσθεστε απαντηση <(^_^)> )!!!!

Να κανω και ενα αστειακι , δεν mαζευομαστε ολοι που εχουμε Brandt πλυντιρια σε υπο-φορουμ να λεμε τον πονο μας <(^_^)>

Τελος να πω και συγχαρητηρια σε αυτους που εχουν αναπτυξει το σηγκεκριμενο θεμα διοτι με βοηθησε παρα πολυ !!!!!! ωραια προσθεσα και καποια Tags να μπορουμε να το βρισκουμε ευκολα.!!

Στο θεμα μας τωρα , εχουμε στο σπιτι και μεις το Brandt WM-551-D/D
    το οποιο δεν μπορει να στυψει τα ρουχα.....τρεχουνε τα νερα απο τα ρουχα δεν μπορει καθολου να στυψει , διαβασα ποιο πριν οτι φταιει ο πυκνωτης , τον βρηκα τον αφαιρεσα αλλα εχω μια απορια σε μαγαζι ηλεκτρονικων εξαρτηματων θα βρω τετοιο πυκνωτη (??) αν ναι πως να τους τον ζητησω μεσω τηέφωνου επειδη δεν θελω να πηγαινω στο κεντρο τσαμπα (μπορει να μην εχουν τετοιο) μου μοιαζει για 16 μF αλλα δεν ειμαι συγουρος , οριστε τον εχω βγαλει φωτογραφια λεπτομερως μπορειται να μου πειτε πως ζηταμε τετοιο πραγμα ?

Εδω η μερια των ακροδεκτων κατω δεξια γραφει BREV και πηγαινε ενα ροζ καλωδιο και επανω δεξια γραφει PAΤ. και πηγαινε ενα ελαφρυ χρωμα μπλε καλωδιο , ο καινουριος πυκνωτης θα τα γραφει αυτα για να μπορεσω να τον συνδεσω σωστα;;;;
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη The Professor : 30-08-12 στις 19:27

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας