μπορεις να βαλεις κ 417 μου ειπαν εμενα που εχει καπου 40 ευρω το κιλο αλλα κ ενα αλλο που δεν θυμαμε πως το ειπε με 20 ευρω το κιλο....22αρι σε πιο μαγαζι το βρησκετε ρε παιδια γιατι εγω οπου κ να ρωτησα δεν εχει κανενας
μπορεις να βαλεις κ 417 μου ειπαν εμενα που εχει καπου 40 ευρω το κιλο αλλα κ ενα αλλο που δεν θυμαμε πως το ειπε με 20 ευρω το κιλο....22αρι σε πιο μαγαζι το βρησκετε ρε παιδια γιατι εγω οπου κ να ρωτησα δεν εχει κανενας
Χωρις να θελω να διαφημισω κανεναν ριξε ενα τηλ εδω http://www.klimatistiki.gr/home01.htm
ξερουμε κ ποσο το εχει το κιλο;;;;θα παρω απο δευτερα να ρωτησω αν εχουν κ ποσο;;;;;;κ κατι αλλο αν αδειασω ενα κλιματιστικο με 22 κ βαλω το υποκαταστατο χωρις κενο τι θεμα εχουμε;;;;
20 ευρο το κιλο περιπου. δεν ξερω ακριβως τι επιπτωσεις θα εχει χωρις κενο αλλα για το λενε κατι θα ξερουν. το υποκαταστατο ειναι μιγμα απο διαφορα φρεον ενω το 22 ειναι ατοφιο οπωτε αν μινει λιγο μεσα χαλαει η συνταγη. να ξερεις επισεις οτι τα μιγματα φρεον τα συμπληρονουμε παντα σε μορφη υγρου δηλαδη την μπουκαλα να την εχεις αναποδα.