Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 34

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Ω
    Περιοχή

Προεπιλογή

Τύχη, Υγεία και Χαρά εύχομαι τώρα που σας είδα.

Πιστεύω πως η κατηγορία «Ενεργειακά θέματα κ Ανανεώσιμες πηγές» είναι απαραίτητη.

Και θα στηρίξω την άποψη του Πέτρου Κυριακίδη καθώς παρόμοια πρόταση έχω κάνει και εγώ.
    Παραθέτω κείμενο που έστειλα στον Θάνο.

«Όμως πιστεύω πως το πιο σωστό είναι να μπορεί ο δημιουργός ενός θέματος να είναι και συντονιστής του θέματος που άνοιξε.
    Πιστεύω αυτό διότι είναι θετικό χαρακτηριστικό να μπορεί ο δημιουργός ενός θέματος να συντονίζει με δυνατότητες edit/delete/anytime, των θεμάτων του.
    Εννοείται πως πρέπει να υπάρχει ένας γενικός συντονιστής που θα εποπτεύει την συμπεριφορά των δημιουργών θεμάτων.

Αυτό το χαρακτηριστικό που λείπει από τις ισελίδες θα μπορούσε να λύσει προβλήματα.
    Οι δημιουργοί των θεμάτων θα πρέπει να είναι ελεύθεροι να εκφράζονται, να προβάλουν τα έργα τους και να διαφημίζουν τον εαυτό τους σε περίπτωση που θέλουν
    να έχουν πωλήσεις. Διαφορετικά είναι άσκοπο για αυτούς να προβάλουν τα έργα τους στις ισελίδες. Μπορούν να προβληθούν καλύτερα από το
    utube.

Έτσι το επίπεδο των παρουσιάσεων στις ισελίδες είναι χαμηλό αφού κανείς εφευρέτης δεν ενδιαφέρεται να παρουσιάσει εκεί το έργο του και να δεχτεί θετικά κ αρνητικά
    σχόλια δίχως να έχει όφελος. Διότι όλοι θέλουν να έχουν όφελος από το έργο τους. Το έργο του κάθε ανθρώπου πρέπει να βλέπουν με σεβασμό και όχι με κακοήθεια.

Τέλος θα ήθελα να γίνω συντονιστής, να μετέχω ενεργά και να παρουσιάζω τις κατασκευές μου όμως μόνο σε θέματα που ανοίγω εγώ.
    Αυτό θα το έκανα για να προβάλω το έργο μου, να διαφημίζω τον εαυτό μου κ να κάνω πωλήσεις, ξεκάθαρα.»

Αυτές οι ιδέες θα μπορούσαν να δοκιμαστούν για κάποιο διάστημα που θα δείξει εάν αποδίδουν ή όχι σε νούμερα αναγνωσιμότητας.

Ορίστε ένα παράδειγμα: Τόσα θέματα έχει η ισελίδα hlektronika σχετικά με ελεύθερη ενέργεια αλλά ελάχιστες παρουσιάσεις κατασκευών, που ουσιαστικά είναι θαμμένες στα αρχεία της ισελίδας.

Θα μπορούσε πχ ο Πέτρος να παρουσιάζει στην ενότητα «Ενεργειακά θέματα κ Ανανεώσιμες πηγές» τις ανεμογεννήτριες του και εγώ τις δικές μου για να δούμε ποιος έχει περισσότερα Watt που θα πάρει το βραβείο..

Για να το κάνουμε αυτό θέλουμε να διασφαλίσουμε πως δεν θα μπούνε περίεργοι, άσχετοι κ διπλωματούχοι σχετικοί που θέλουν να πουλήσουν πνεύμα δίχως να έχουν έργο.

Οπωσδήποτε με κυριακιδη κ spyropap σε παρουσίαση ενεργειακών κατασκευών θα υπήρχε έντονο ενδιαφέρον.

Έκανα τις προτάσεις μου και έχω αποθήκες γεμάτες με κατασκευές που θα μπορούσα να παρουσιάσω.
    Περιμένω ίσως για καλή συμφωνία κ συνθήκες συμμετοχής.
    Έχοντας στην κατοχή του την Ελεύθερη Ενέργεια
    ένα άτομο παύει να είναι αντικείμενο εκμετάλλευσης..
    Συνοπτικά: Ενέργεια = Ελευθερία!

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Σε απάντηση του προπορευόμενου μηνύματος του Spyropap , όπου συμφωνεί με την ιδέα μου , Στην συνέχεια προσωπικά σκέφτηκα ότι δεν θα ήταν τόσο καλό η αυτοδιαχείριση ενός θέματος από τον δημιουργό του. Ναι μεν σε πρώτη γεύση θα ήταν καλό από άποψη αναγνωσιμότητας στο θέμα . και πιο ουσιαστικό και αντικειμενικό .... αλλά

Θα προτιμούσα επειδή και οι παρεμβάσεις κάποιον μελών με τις δικές τους απαντήσεις ασχέτως αν είναι ουσιαστικές ή υπολογίσιμες .... δεν θα μπορούσαμε ή δεν θα ήταν δυνατόν να ισχυριστούμε ότι οι απόψεις του άλλου μέλους δεν στέκουν ή δεν έχουν ουσία .

Έπειτα η συζήτηση τύπου "καφενείου" έχει και μια γοητεία και ίσως είναι και κάποιος χρήσιμος οδηγός τελικά.

Γιαυτό διορθώνοντας την ιδέα μου , θα μπορούσε ο διαχειριστής και δημιουργός του θέματος να μην έχει την δυνατότητα διαγραφής κάποιον απόψεων των μελών για ένα χρονικό διάστημα π.χ. 2 βδομάδες ή 1 μήνα .

Οπότε δεν θα χαθεί για αυτό το διάστημα η γοητεία του τύπου "καφενείου" .... αλλά μόλις παρέλθει το διάστημα των π.χ. 2 εβδομάδων να μπορεί από εκεί και πέρα ο δημιουργός του θέματος να έχει νωρίτερα μια μακροσκελή εικόνα της πορείας και της κατάληξης του θέματος , έτσι ώστε να αποφασίσει εκ των υστέρων καλύτερα ποια από τις παραγράφους είναι περιττές και ανούσιες.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    κωστας
    Περιοχή
    ολυμπια

Προεπιλογή

ΣΩΣΤΟΣ Ο ΣΠΥΡΟΣ

Μέλος
    Όνομα
    Αλεξανδρος
    Περιοχή
    αθηνα

Προεπιλογή

Μια ιδεα για το θεμα "λογοκρισια" απο τον δημιουργο του εκαστοτε θεματος.

Θελουμε:
    *Να μπορει ο δημιουργος του θεματος να χαρακτηριζει καποια μηνυματα ως εκτος θεματος.
    *Να μπορει να τα αποκρυψει απο τον κυριο κορμο του θεματος ετσι ωστε να μην χρειαζεται να διαβασεις 5 σελιδες παπαρολογιες (δεν αναφερομαι σε καποιον-και εγω το εχω κανει κατα καιρους), για να διαβασεις την ουσια του θεματος.
    *Να μην μπορει ομως να τα διαγραψει (καποια μπορει να ειναι χρησιμα για καποιους. Ειναι και ευθυνη να παρεις την αποφαση να διαγραψεις μηνυμα καποιου-ασε που θα αρχισουν αλλα...).

Και η ιδεα:
    Ενα πληκτρο που δινει την δυνατοτητα στον δημιουργο να χαρακτηρισει το μηνυμα "εκτος θεματος".
    Το μηνυμα ΔΕΝ θα σβηνεται αλλα θα αποκρυπτεται ο κορμος του και θα φαινεται μονο ο αριθμος του, ο δημιουργος του και το ποτε δημιουργηθηκε. Με την χρηση ενος κουμπιου, θα μπορει ο αναγνωστης να "εμφανισει" το συγκεκριμενο μηνυμα.

Επισυναπτω ενα παραδειγμα στην εικονα:
    Στο παραδειγμα ο Κυριακιδης γραφει χρησιμα μηνυματα (Πετρο μου επιτρεπεις την χρηση του ονοματος σου - ηταν για καλο σκοπο!) και ο χρηστης Αλπινιστης γραφει: "Γιαννη παμε για καφε", "Χρηστο παρε με τηλεφωνο" και αλλα ασχετα με το θεμα. Ο δημιουργος χαρακτηρισε τα μηνυματα του Αλπινιστη "εκτος θεματος" και για να τα δεις πρεπει να πατησεις το κουμπι με τα κατω βελη. Θα μπορουσε το ιδιο πληκτρο μετα να τα ξαναμαζευει!

Δεν ξερω ποσο ευκολα υλοποιησιμη ειναι μια τετοια ιδεα.
    Σιγουρα πιο ευκολα την σκεφτεται κανεις παρα την φτιαχνει!
    Αλλα οτιδηποτε κοντινο σε αυτο το αποτελεσμα, θα ηταν χρησιμο (κυριως για το hlektronika που το φαινομενο της παπαρολογιας ειναι εντονο).
    Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση Όνομα:  ΦΙΛΤΡΟ.JPG Εμφανίσεις:  1629 Μέγεθος:  134,3 KB

Το avatar του χρήστη bchris
    Μέλος
    Όνομα
    Χρηστος
    Περιοχή
    Αθηνα

Προεπιλογή

Το παραπανω (#23) ακουγεται καλο. Αν τελικα γινει κατι τετοιο, θα ηταν ωραια και ενα flag στα settings του εκαστοτε χρηστη, αν θελει να εμφανιζονται τα χαρακτηρισμενα ασχετα posts ή οχι. Καθως επισης και αν θελει να ειναι ορατα ή κρυμενα εξ' ορισμου.

Μέλος
    Όνομα
    Μιχάλης
    Περιοχή
    Napoli di Romania

Προεπιλογή

καλησπερα ,καλη αρχη στο φορουμ και καλη συνεχεια !
    μια παρατηρηση μονο > οταν συνδεομαι απο τον η/υ στην δουλεια μου,στον οποιο δεν αποθηκευω τους κωδικους μου, μετα απο λιγα λεπτα (?) το σαιτ με πεταει οξω!!
    ετσι καθε λιγο πρεπει να περναω παλι κωδικους....εψαξα για καποια ρυθμιση στο 'προφιλ χρηστη' κλπ αλλα δεν βρηκα κατι σχετικο...
    το ιδιο συμβαινει και στο hlektronika !
    μπορει να γινει κατι γι αυτο? πχ να ρυθμιζεται απο τον χρηστη ως επιλογη?
    στον οικιακο η/υ μου οπου εχω αυτοματη συνδεση φυσικα δεν τιθεται θεμα...

Το avatar του χρήστη bchris
    Μέλος
    Όνομα
    Χρηστος
    Περιοχή
    Αθηνα

Προεπιλογή

Με αφορμη αυτο μου ηρθε μια ιδεα.

Να υλοποιηθει κατι σαν το follow στο twitter και το τωρινο subscriptions, αλλα για posts.
    Να και η λογικη πισω απο την ιδεα:

Ολοι ξερουμε οτι υπαρχουν και στα δυο forum χρηστες που οταν αποφασισουν να γραψουν κατι καλο, γραφουν ιστορια.
    Ενα τρανταχτο παραδειγμα ειναι αυτο. Δυστυχως ομως, τα posts τους ειτε χανονται στην πληθωρα των νεων μυνηματων ετσι και κανεις λιγες ημερες να μπεις, ειτε τελως παντων σου ξεφευγουν.

Προτεινω λοιπον να μπορει ο καθε ενας απο εμας, να διαλεγει να "ακολουθει" οποιους χρηστες κρινει ο ιδιος οτι εχουν κατι αξιολογο να πουν.
    Μην παρεξηγηθω, ολοι εχουμε αξιολογες αποψεις, αλλα μπορει το αντικειμενο του χρηστη_Α να μην με ενδιαφερει. Η να μην ταιριαζουν οι αποψεις μου με τις αποψεις του χρηστη_Β και να θεωρω θεο τον χρηστη_Γ που ολοι οι αλλοι βριζουν....
    Με το σκεπτικο αυτο λοιπον πιστευω οτι το follow θα ωφελησει πολυ κοσμο.

Παρολα αυτα, ακομη και οι καλυτεροι (υποκειμενικα παντα) posters, κατα καιρους λενε και @@ ή απλα δεν ειναι ολα τους τα posts "θεικα". Ετσι λοιπον, καλο θα ηταν να μπορουμε να φιλτραρουμε και ν' αποθηκευουμε μονο τα posts που μας ενδιαφερουν.
    Οπως εχει τωρα η κατασταση, για ενα-δυο posts σε ενα thread, αναγκαζεται καποιος να κανει subscribe σε ολο το thread. Αυτο εχει σαν αποτελεσμα τα σημαντικα posts να χαθονται μεσα στα δεκαδες που συνηθως τετοια "θεικα" posts συγκεντρωνουν γυρω τους.

Αυτα...
    Ελπιζω να μην σας κουρασα και ελπιζω να ειναι δυνατη η υλοποιηση των παραπανω.

PS:
    Εννοειται οτι θα ηταν καλο να γινουν (αν τελικα γινουν) και στα δυο forums τα παραπανω....

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας