Εννοείται ήρθε στο σπίτι σου ... ήσουν παρόν όταν πασππάτευε το πλυντήριο? Τι περίπου τον έβλεπες να κάνει?
Εννοείται ήρθε στο σπίτι σου ... ήσουν παρόν όταν πασππάτευε το πλυντήριο? Τι περίπου τον έβλεπες να κάνει?
δεν ειναι δικο μου ειναι του αδερφου μου και δεν εκανε τιποτε απλα το ακουσε και ειπε χωρις καν να το ανοιξει η να κανει κατι αλλο ειναι μοτερ το προβλημα αυτα
για αυτο και ρωταω γιατι ο τροπος διαγνωσεις μου φαινεται καπως
Ε τότε αυτό που άκουσε ο τεχνικός (για να σου είπε μοτέρ) ... φαντάζομαι θα άκουσε ένα μικρό βουητό.... ή και τίποτα .
Αν άκουσε ένα βουητό ... ίσως να μάγκωσε από την τσιμούχα που έχει το μοτέρ (που είναι για την εκτίναξη του νερού) . και να θέλει αλλαγή η τσιμούχα του μόνο . Μερικές όμως εταιρίες κάνουν τις πάπιες και λένε άλλαγμα όλο το μοτέρ.
Αν δεν άκουσε τίποτα (ούτε βουητό) ... τότε ίσως είναι και κάποιος πυκνωτής καμμένος για το μοτέρ αυτό. και σπανίως από το πρόγραμμα κτλ
οποτε το ανοιγω και ψαχνω η το παραταω ;
ξερει καποιος να δωσει καποια βοηθεια για αρχη ; αν ειναι οντως μοτερ παιζει να το βρω απο αλλου;
Αν είσαι ορεξάτος και μερακλής .... όρμα !
Σημειώνω ότι είναι αρκετά μπελαλίδικο ... θα βγάλεις το πλυντήριο έξω ... για να μπορείς να ανοίξεις με άνεση καπάκια κτλ .... και σιγά σιγά φτάσε κοντά στην περιοχή του μοτέρ ( όχι της αντλίας) .. είναι στο κέντρο και από κάτω από το πάτωμα του πλυντηρίου ... όταν φτάσεις δες αν γυρίζει με το χέρι το μοτέρ με άνεση ... και δες αν φαίνονται ίχνη διαρροής νερών κάτω από την τσιμούχα του μοτέρ ή τίποτα άλατα .... αν αυτά όλα είναι οκ .... ψάξε κοντά στο μοτέρ για πυκνωτή καμμένο ....
ορμαω δεν εχω τετοια θεματα αυτο εχει πυκνωτη οπως και τα πλυντηρια για ρουχα;
οπως και να εχει μολις το ανοιξω θα γραψω τι βρηκα και βλεπουμε
σε ευχαριστω για την μεχρι τωρα βοηθεια
Ανοιξε το δεξιο καπακι απος κοιταζεις το πλυντηριο.
Το μοτερ ειναι μπροστα και πανω του ειναι ο πυκνωτης.