-
Ωραία όλα αυτά αλλά ξέχασα να πω ότι δεν είμαι ιδικός επί των τηλεοράσεων...Οπότε όλα αυτά που με είπες τα ψάχνω αλλά δεν τα βρίσκω...Άσε που δεν μπορώ να βρω και το service manual. Μόνο τα σχηματικά βρίσκω αλλά δεν μου κάνουν.
-
-
μη με παρεξηγεις αλλα αν δεν εχεις ξανα ασχοληθει δεν ξερω ποσο ευκολο θα ναι να την επισκευασεις....ασε που ειναι και επικινδυνο με τις υψηλες τασεις...θελει μεγαλη προσοχη!!!!!μηπως να την εβλεπε καποιος ειδικευμενος????καλοπροαιρετα παντα....
-
-
Έχω φτιάξει 2-3 τηλεοράσεις (δικές μου) απλά δεν έχω εμπειρία και δεν ξέρω τι εξάρτημα είναι το κάθε ένα (δεν μιλάω για αντιστάσεις, πυκνωτές κλπ αλλά για τα πιο περίεργα όπως αυτό της εικόνας που έχει και το πρόβλημα). Κυρίως λάπτοπ επισκευάζω. Ότι κάνω, το κάνω με βγαλμένη πρίζα και περιμένω και κανένα 5λεπτο.
Ξέρεις τι είναι αυτό το μεγάλο μαύρο που φαίνεται πάνω αριστερά στην πρώτη εικόνα; Γιατί όσο και να έψαξα με τον κωδικό του, δεν βρήκα κάτι.
-
-
Aυτο που λες ειναι μετασχηματιστης υψηλης τασης.
-
-
Παίζει να φταίει αυτό; Γιατί από εκεί ακριβώς ακούγεται ο ήχος. Πολλά συνεχόμενα μπιπ μέχρι να βγάλω την tv από το ρεύμα και τότε σταματάει...
-
-
τα συγκεκριμενα σασσι υποφερουν και απο μνημη.ελεγξε το bu 808 .εχει standby;
-
-
Ούτε το λαμπάκι του standby ανάβει.
-
-
Φίλε Τάκη που θα μετρήσω το standby?
Μιχαήλ.
-
Δικαιώματα - Επιλογές