Το φύσηξα πρώτα και εν' συνεχεία έκανα συνεχόμενα πατήματα και ''ξεκόλλησε''.Προτίμησα να ξαναβάλω τον ίδιο και αν δω μελλοντικά ότι ξανακολάει θα τον αντικαταστήσω με έναν καινούργιο.
Το φύσηξα πρώτα και εν' συνεχεία έκανα συνεχόμενα πατήματα και ''ξεκόλλησε''.Προτίμησα να ξαναβάλω τον ίδιο και αν δω μελλοντικά ότι ξανακολάει θα τον αντικαταστήσω με έναν καινούργιο.
κι εγώ έχω την ίδια και πρίν μερικές μέρες αφού την έβαλα μπροστά άρχισε να μαρσάρει δηλ. μεγάλωνε και χαμήλωνε η απορρόφησή της απο μόνη της.Μετά απο 20 λεπτά που την είχα αναμένη άρχισε να δουλεύει κανονικά.Την έσβησα την ξανάναψα αμέσως όλα καλά,μόλις κρύωσε προσπάθησα να την ξαναβάλω μπρός,τα ίδια μαρσαρίσματα,ξέρει κανεί κάτι γι αυτό;
Καλημερα,
Εχω μια ιδια σκουπα.
Το τραιακ το εβγαλα και το μετρησα δοκιμασα και φαινεται καλο.
Τα καρβουνακια καλα.Πομπινα,διακοπτες ,φυσες οκ.
Στο μοτερ εδωσα κατευθειαν 220 και γυριζε στο φουλ.
Αλλα οταν λεω στο φουλ μου φαινεται πολυ γρηγορο.
Σκεφτομαι να καταργησω την πλακετα και να το δωσω κατευθειαν.
Αλλα να κανω κατι να μειωθουν οι στροφες.
Στο μοτερ πανε 3 καλωδια.Εγω εβαλα κατευθειαν 220 σε αυτα τα 2 που μου εδειχναν βραχυκυκλωμα στο οργανο.μπλε-καφε.
Τι λετε να κανω για να μειωσω στροφες και να δουλευει πιο νορμαλ η σκουπα?
Καλοκαιρι ειναι αν ετσι νιωθεις....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΡΘΕ!!!!!!
Αν και ομολογώ ότι δεν έχω σχετική εμπειρία, είσαι σίγουρος ότι δεν είναι το triac ??? Το γράφω γιατί πριν από λίγες ημέρες άνοιξα μια σκούπα, μέτρησα το triac λαμβάνοντας κάτι τιμές, αλλά τελικά αποδείχτηκε ότι έφταιγε αυτό (τιμή 0.5 Ευρώ) ...
τι ναπω δεν ξερω.
δεν εχω και κανενα σε αυτα τα αμπερ να το δοκιμαζα.
αυριο το πρωι ετσι και αλλιως θα ειμαι κοντα και θα παρω ενα αν ειναι.
αλλα και παλι θα ηθελα μια αποωη περι αυτου που ρωτησα.
Καλοκαιρι ειναι αν ετσι νιωθεις....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΡΘΕ!!!!!!
Μερικά μοντέλα έχουν και κάτι κρυφούς διακόπτες (π.χ. αν θέλεις να κάνεις ένα μικρο διάλειμμα αφήνοντας τον σωλήνα αναρρόφησης πάνω σε "γάντζο" που έχει το σασί της σκούπας (στο πίσω μέρος και στο πλάι εκεί που έχει υποδοχές για να "κρεμάσεις" τον σωλήνα) με το που κρεμάσεις τον σωλήνα εκεί σταματάει η λειτουργία της σκούπας (χωρίς να πατήσεις τον κεντρικό διακόπτη) έλεγξε για τέτοια περίπτωση να μην δίνη συνέχεια από κει.Τα καρβουνακια καλα.Πομπινα,διακοπτες ,φυσες οκ
Στην πλακέτα επάνω έρχεται τάση? (μήπως δεν έρχεται ρεύμα από την κουλούρα του καλώδιου?)
Καθάρισε το πετονσιόμετρο και αν έχει οποιαδήποτε σκόνες στην πλακέτα ακόμα και σε αντιστάσεις κάνε σχολαστικό καθαρισμό
Φάνη πώς έλεγξες το παλιό triac;