Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Papas00zas : 15-06-12 στις 16:03
Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
(2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!
γιατί το μπλέ οινόπνευμα εχει γαλαζόπετρα μέσα? δεν νομίζω....μια χρωστική ειναι που μάλιστα αν αφήσεις στον ηλιο μπλε οινοπνευμα θα καθαρίσει....
Κρατήστε μια αντίσταση... στους χαλεπους καιρους
Ε όχι και χειρότερος τρόπος. Κι εγώ με οινόπνευμα το καθαρίζω.
Πάρε καινούριο. Δεν αξίζει να ασχοληθείς, είναι πολύ φτηνα πλέον. Είναι 8+ χρονών μοντέλο... Μην περιμένεις να το σώσεις.
Κι εγώ ήθελα να σώσω ένα plextor 708 που το είχα πάρει το 2003 150€ αλλά δεν γίνεται τίποτα με τον καθαρισμό.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Papas00zas : 15-06-12 στις 16:28
(2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
Άρχισε να δυσκολεύεται και στο τέλος δεν διάβαζε τίποτα. Το άνοιξα, το φύσηξα, το καθάρισα με αποινισμένο νερό, τίποτα, έβαλα και οινόπνευμα μπας και έχει θαμπώσει απο τσιγάρα κτλ, και πάλι τίποτα.
Είναι 9 χρονών. Πόσο ακόμα να ζήσει η κεφαλή?
Πλέον με 15€ παίρνεις καινούριο.
έχω ενα lg dvd rewriter sata το θες; στο δίνω 5 ευρά... απλά πλήρωσέ μου και τα μεταφορικά, εγώ dvd δεν χρησιμοποιώ πια, το έχω ξηλώσει από το μηχάνημά μου ένα μήνα αφ'ότου το αγόρασα το 2008
μήπως 5 ευρά είναι λίγα;
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιώργος Φυσικός : 15-06-12 στις 18:24
"Αλλά υπάρχουν και οι ψυχές, όπως αυτή μιας σαρδέλας ή άλλων πραμάτων που τρως, που είναι κατωτέρου επιπέδου: όταν πίνεις ένα ποτήρι νερό, παίρνεις ένα εκατομμύριο ψυχές. Αυτές οι ψυχές λέγονται Στοιχειώδη." - Γ. Γκιόλβας, για τα στοιχειώδη σωμάτια.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Papas00zas : 16-06-12 στις 17:34