Αν δεν τα εχει ''φτυσει'' η καρτα ηχου μαλλον ηρθε ο καιρος για νεο σετ μεγαφωνα.Αντε να δουλεψει και λιγο η αγορα γιατι εχουμε και κριση.......
Αν δεν τα εχει ''φτυσει'' η καρτα ηχου μαλλον ηρθε ο καιρος για νεο σετ μεγαφωνα.Αντε να δουλεψει και λιγο η αγορα γιατι εχουμε και κριση.......
Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά μην περιμένεις να ακούσεις μπάσο από ηχεία 20 ευρώ. Τα μπάσα θέλουν ΛΙΤΡΑ, είτε με τεράστιο κώνο, είτε με καμπίνα (λεγε με "sub")
"Αλλά υπάρχουν και οι ψυχές, όπως αυτή μιας σαρδέλας ή άλλων πραμάτων που τρως, που είναι κατωτέρου επιπέδου: όταν πίνεις ένα ποτήρι νερό, παίρνεις ένα εκατομμύριο ψυχές. Αυτές οι ψυχές λέγονται Στοιχειώδη." - Γ. Γκιόλβας, για τα στοιχειώδη σωμάτια.
Γιωργο!!!!Ελεος...Το παιδι να ακουει θελει δεν θα ανοιξει club ουτε μπουζουκλερι....
κάλμα, μπασαδιάρι μου εσύ (βλέπω το avatar σου... κοίτα τι έχω γω ) μίλησα για "μπάσο", όπως μίλησε και ο ίδιος... δεν μίλησα ούτε για βαθύ μπάσο (ξέρεις εσύ...) ούτε για δυνατό μπάσο (ξέεεεερεις εσύ...)
"Αλλά υπάρχουν και οι ψυχές, όπως αυτή μιας σαρδέλας ή άλλων πραμάτων που τρως, που είναι κατωτέρου επιπέδου: όταν πίνεις ένα ποτήρι νερό, παίρνεις ένα εκατομμύριο ψυχές. Αυτές οι ψυχές λέγονται Στοιχειώδη." - Γ. Γκιόλβας, για τα στοιχειώδη σωμάτια.
αν μιλαμε για βλαβη ειναι πιθανον να εχει αδειασει καποιος απο τους ηλεκτρολυτικους στο τροφοδοτικο .... αν μιλαμε οτι το βρασιμο ερχεται απο υπεροδηγηση δεν εχει νοημα να το ψαχνεις παραμορφωνει επειδη του πινεις το αιμα...
Το """φυσικος """ ειναι ιδιοτητα η επωνυμο ?
Τα """αυτάκια""" είναι σαρκασμός ή κολλάνε τα πλήκτρα ?
οχι ...ωρες ωρες μια πιανει μια τρεμουλα ...δεν ξερω τι ειναι ακομα το ψαχνω .....