Σελίδα 4 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 54

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Χρήστο είσαι κακό παιδί θα σε δείρω σαν τον (Κασιδιάρη) !
    Αυτές τις τάπες που λες ότι τις ξαναέβαλες μετά και πάλι αφού έβγαλες τις βίδες .
    Στην συνέχεια υπήρχαν δίπλα άλλες τάπες να βάλεις στις τρύπες για να κλείσουν. Αυτές τις πρώτες τάπες (όπου έβγαλες τις βίδες) τις βγάζεις τελείως και όχι δεν στηρίζουν πλέον τον κάδο και ο κάδος δεν πρέπει να είναι σταθερός . Αντίθετα με το χέρι πρέπει να κινείται ολόκληρος ο κάδος , να έχει ελαστικότητα.

Μου θύμισες τον πεθερό !! αυτός ήταν αγρότης και είχε τρακτέρ (βέβαια έπαθε εγκεφαλικό τελευταία και τα έχει χαμένα) .... έριξα μια ματιά στα λάδια του τρακτέρ και ήταν στην επαφή με το χέρι μου σαν πίσσα μαύρη ή σαν κόλλα θα έλεγα !! .... και του λέω .... πότε άλλαξες τελευταία φορά τα λάδια ? ... και μου απαντά ... γιατί ? θέλει και λάδια???? !!!

Μέλος
    Όνομα
    Χρήστος
    Περιοχή
    Θεσσαλονική

Προεπιλογή

Μαλλον δεν διαβασες καλα τι ειπα. Ειπα οτι οπως εγραφαν οι οδηγιες, ειχα βγαλει τις βιδες και εβαλα τις ταπες. Για να χρησιμοποιω το πλυντηριο τρια χρονια σημαινει οτι ειχα βγαλει τις βιδες, αλλιως δε θα γυρνουσε ο καδος! Απλα ειδα οτι αυτες οι πλαστικες ταπες λειτουργουν και καπως σαν στηριγματα για να μη χτυπαει το τυμπανο στην πλατη του πλυντηριου.

Μέλος
    Όνομα
    Χρήστος
    Περιοχή
    Θεσσαλονική

Προεπιλογή

Λοιπον εβαλα παλι σημερα να πλυνω λιγα ρουχα. Οπως ειπα και χθες, ακουγεται ντουπ ντουπ εντονα σχεδον σε καθε γυρισμα και οταν εστυβε τρομαξα! Ειναι σαν να εχω βαλει μεσα ενα τουβλο και γυρναει. Ετσι ακουγεται!! Λοιπον χθες που ξεβιδωσα το καπακι ειδα οτι υπαρχει πανω απο το τυμπανο ενα μικρο μαυρο κατι σαν τουβλο. Επειδη το τυμπανο κουνιεται, απο οτι καταλαβα χτυπαει πανω σε αυτο το μαυρο τουβλακι και παραγεται ο θορυβος. Ετσι καταλαβα. Οταν λεω οτι το τυμπανο κουνιεται εννοω οτι χθες που ειχα ανοιγμενο το καπακι και το κουνουσα απο πανω, ειδα οτι εχει αρκετη ελαστικοτητα οπως και οταν κουναω τον καδο εσωτερικα κανει ταλαντωση μπρος πισω. Μου θυμιζει η ολη κατασταση το αμαξι μου που ειχαν χαλασει τα αμορτισερ και εκανε θορυβο σε καθε λακουβα και ενιωθα τα αμορτισερ να ανεβοκατεβαινουν σαν λαστιχα.
    Λοιπον παιδια το σπιτι μου εγινε ανω κατω με την ολη κατασταση. Το μπανιο μου ειναι μπαχαλο. Δε μπορουμε να συμμαζευτουμε απο τα απλυτα. Ειμαι μες τα νευρα. Πηρα σε δυο τεχνικους τηλ. Μου ειπαν αυτο που μου πες χθες και γελασα. 40 ευρω η επισκεψη. 123 ευρω με το φπα. αν ειναι χαλασμενο ρουλεμαν, 60 ευρω αν ειναι ιμαντας. Γενικα 40 ευρω συν την βλαβη!!!
    Δε μπορω να καταλαβω. Ενας εμπειρος τεχνικος αν ερθει και το ακουσει πως κανει, δεν θα καταλαβει τι τρεχει? Μου ειπαν πρεπει να το ανοιξουμε να δουμε και θα κοστισει 40 ευρω.
    Το χειροτερο που μπορει να συμβει αν συνεχισω να το χρησιμοποιω τι ειναι? Εκτος απο το να χαλασει τελειως.
    Αρχισα να κοιταω για καινουριο. Ποια μαρκα ειναι η καλυτερη να μην την ξαναπαθω? Δε γινετε καθε τρια χρονια να παιρνω πλυντηριο!
    Παντως η μανα μου εχει ενα 17 χρονια που κανει παρομοιους θορυβους επειδη ενας τεχνικος πριν 17 χρονια της το εριξε κατω! Και το χρησιμοποιει τοσα χρονια και δεν λεει να χαλασει που παρακαλαει η γυναικα για να παρει καινουριο!

Μέλος
    Όνομα
    Χρήστος
    Περιοχή
    Θεσσαλονική

Προεπιλογή

Πηγα σε εναν τεχνικο στη γειτονια και ρωτησα. Του ειπα τα "συμπτωματα" και αμεσως μου ειπε ρουλεμαν. Μου ειπε να το πεταξω και οτι ειναι πλυντηριο κινεζικο μιας χρησης γιατι ειναι μονοκοματο και δεν εχει βιδες απο πισω να ανοιχτει. Αυτα λεει τα μονοκοματα τα φτιαχνουν για μια χρηση. Του ειπα οτι απο την εταιρεια μου ειπαν οτι φτιαχνεται. και μου πε οτι αν το φτιαξω θα γινει προχειροδουλεια και σε εξι μηνες θα ξαναχαλασει. Να πω την αληθεια 123 ευρω που μου ειπαν για ρουλεμαν δε τα δινω. Οποτε θα δω για καινουριο. Αυτος μου προτεινε πιτσος, siemens η bosch. Εσεις τι λετε να κανω?

Μέλος
    Όνομα
    Μανος
    Περιοχή
    Ηρακλειο Κρητης

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από doc_2005 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτος μου προτεινε πιτσος, siemens η bosch. Εσεις τι λετε να κανω?

Το ιδιο πραγμα ειναι και οι τρεις μαρκες ενα εργοστασιο τα κατασκευαζει.
    Διαφερουν στο ταμπελακι που γραφει την μαρκα και η τιμη τους.

Μέλος
    Όνομα
    Χρήστος
    Περιοχή
    Θεσσαλονική

Προεπιλογή

Συμφωνεις σε αυτα που μου ειπε ο τεχνικος στη γετονια.? Ειναι για πεταμα? Εσυ ποια μαρκα προτεινεις?

Το avatar του χρήστη takisegio
    Μέλος
    Όνομα
    Παναγιώτης
    Περιοχή
    Αιγιο

Προεπιλογή

εφοσον ειναι μιας "χρησης" δε χανεις τιποτα να δοκιμασεις αν αλλαξεις τα ρουλεμαν που ειναι φτηνα.σου ξαναλεω θα βοηθησουμε-παρε και κανα φιλο που "πιανουν" τα χερια του

Μέλος
    Όνομα
    Χρήστος
    Περιοχή
    Θεσσαλονική

Προεπιλογή

Ευχαριστω πολυ Παναγιωτη αλλα ειδα το βιντεο στο youtube και πελαγωσα! Δε μπορω με τιποτα να το διαλυσω και να το ξαναφτιαξω μετα με τιποτα!
    Δεν εχει πισω ανοιγμα και θα πρεπει να βγουνε τα παντα εξω. Ασε που θα τρεμω να το βαλω στο ρευμα μετα μην εκανα καμμια πατατα. Και πολυ μπελας ειναι. Θα σπασουν τα νευρα μου.Δεν εχω και κανεναν να ασχολειται με τετοια. Θα το πεταξω. Απλα τωρα τι να παρω δε ξερω για να μην εχω παλι προβληματα. Εχεις καμμια ιδεα?

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Εντάξει Χρήστο ... (Ο πελάτης έχεις πάντα δίκιο !!) ... πάντως στο παρελθόν , αν ρίξεις μια ματιά στα υπόλοιπα post . θα δεις πολλαπλές επιτυχίες και αποτελέσματα και μάλιστα από άτομα που δεν είχαν ιδέα ούτε πως να φτιάξουν το μιξεράκι του φραπέ (το οποίο λειτουργούσε με μπαταρίες). Και τα κατάφεραν με το πλυντήριο τους !!.
    Αυτό βέβαια υπό προυποθέσεις να είναι αποφασισμένοι και θαρραλέοι και φυσικά κάποιες αναλυτικές φωτογραφίες που βοηθούν πάρα πολύ.

Από καινούριο πλυντήριο πάρε επώνυμες μάρκες και επειδή ισχύει (ότι πληρώνεις παίρνεις ) μην συμβιβάζεσαι κάτω από 250-300 ευρώ .
    προσωπικά θα σου συνιστούσα 7κιλο πλυντήριο και πάνω. Μην ανησυχείς μπορείς και με αυτά να πλένεις και λιγότερα ρούχα.
    Siemens & LG

Μέλος
    Όνομα
    Χρήστος
    Περιοχή
    Θεσσαλονική

Προεπιλογή

Υπαρχει μηπως πιθανοτητα να εχουν φυγει απο την θεση τους τα αμορτισερ και να δημιουργειτε το προβλημα?
    Αν το ανοιξω απο μπροστα , θα μπορεσω να το καταλαβω και να τα βαλω στη θεση τους?

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Πλυντηριο ρουχων hoover προβλημα
    από petros1967 στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-01-12, 20:30
  2. ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
    από papanikos στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-01-12, 10:02
  3. προβλημα με πλυντηριο βrandt
    από cards44 στο forum Πλυντήριο