Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 54

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Μέλος
    Όνομα
    Χρήστος
    Περιοχή
    Θεσσαλονική

Προεπιλογή

Λοιπον νομιζω οτι βρηκα ποιο ειναι το προβλημα. Στην πλατη του πλυντηριου εχει τεσσερις ταπες που παντα αναρωτιομουν τι ειναι. Απο αυτες οι δυο ηταν βγαλμενες. Ετσι οπως το βλεπα απο πανω παρατηρησα οτι αυτες οι ταπες ειναι τα στηριγματα του καδου.Τις τοποθετησα μεσα και νομιζω οτι αυτο ηταν το προβλημα και ακουγοταν ο θορυβος επειδη ο καδος καθως γυριζε δεν ειχε καπου να στηριζεται. Βεβαια αυτες οι ταπες πολλες φορες απο τοτε που το αγορασα ειχα παρατηρησει οτι βγαινανε και απλα τις πιεζα μεσα παλι χωρις να ξερω σε τι χρησιμευαν.
    Λετε να ειναι ενταξει τωρα? Να το δοκιμασω να πλυνω?
    Στο νορμαλ πλυντηριο δεν κουνιεται καθολου ο καδος δεξια και αριστερα η πανω και κατω εστω και λιγο? Πρεπει να ειναι εντελως μα εντελως σταθερος?

Μέλος
    Όνομα
    Μανος
    Περιοχή
    Ηρακλειο Κρητης

Προεπιλογή

Αυτες η ταπες ειναι στηριγματα απο το εργοστασιο για την μεταφορα της συσκευης
    και οταν το αγορασες επρεπε να της βγαλουν εντελως.
    Ο καδος στηριζεται σε δυο ελατηρια πανω και
    δυο αμορτισερ απο κατω,
    και πρεπει να κινειται και οχι να ειναι σταθερος.
    Το τυμπανο πρεπει να κινειται στο πανω κατω μαζι
    με των καδο και να μην εχει τζογο.

Μέλος
    Όνομα
    Χρήστος
    Περιοχή
    Θεσσαλονική

Προεπιλογή

Αμαν τωρα με μπερδεψες πιο πολυ!!! Αμα τις βγαλω τις ταπες θα μεινουν κενες τρυπες και θα μπαινουν μεσα βρωμιες. Εγω ετσι οπως τις βλεπω, οι ταπες αυτες βοηθανε το τυμπανο να μην ακουμπαει στο πισω μερος του πλυντηριου και τρανταζεται.

Μέλος
    Όνομα
    Χρήστος
    Περιοχή
    Θεσσαλονική

Προεπιλογή

Λοιπον διαβασα τις οδηγιες. Λεει οτι υπηρχαν βιδες μεταφορας τις οποιες τις ειχα αφαιρεσει οταν το αγορασα. Και μετα εβαλα αυτες τις πλαστικες ταπες γιατι ετσι γραφει στο φυλλαδιο.

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Χρήστο είσαι κακό παιδί θα σε δείρω σαν τον (Κασιδιάρη) !
    Αυτές τις τάπες που λες ότι τις ξαναέβαλες μετά και πάλι αφού έβγαλες τις βίδες .
    Στην συνέχεια υπήρχαν δίπλα άλλες τάπες να βάλεις στις τρύπες για να κλείσουν. Αυτές τις πρώτες τάπες (όπου έβγαλες τις βίδες) τις βγάζεις τελείως και όχι δεν στηρίζουν πλέον τον κάδο και ο κάδος δεν πρέπει να είναι σταθερός . Αντίθετα με το χέρι πρέπει να κινείται ολόκληρος ο κάδος , να έχει ελαστικότητα.

Μου θύμισες τον πεθερό !! αυτός ήταν αγρότης και είχε τρακτέρ (βέβαια έπαθε εγκεφαλικό τελευταία και τα έχει χαμένα) .... έριξα μια ματιά στα λάδια του τρακτέρ και ήταν στην επαφή με το χέρι μου σαν πίσσα μαύρη ή σαν κόλλα θα έλεγα !! .... και του λέω .... πότε άλλαξες τελευταία φορά τα λάδια ? ... και μου απαντά ... γιατί ? θέλει και λάδια???? !!!

Μέλος
    Όνομα
    Χρήστος
    Περιοχή
    Θεσσαλονική

Προεπιλογή

Μαλλον δεν διαβασες καλα τι ειπα. Ειπα οτι οπως εγραφαν οι οδηγιες, ειχα βγαλει τις βιδες και εβαλα τις ταπες. Για να χρησιμοποιω το πλυντηριο τρια χρονια σημαινει οτι ειχα βγαλει τις βιδες, αλλιως δε θα γυρνουσε ο καδος! Απλα ειδα οτι αυτες οι πλαστικες ταπες λειτουργουν και καπως σαν στηριγματα για να μη χτυπαει το τυμπανο στην πλατη του πλυντηριου.

Μέλος
    Όνομα
    Χρήστος
    Περιοχή
    Θεσσαλονική

Προεπιλογή

Λοιπον εβαλα παλι σημερα να πλυνω λιγα ρουχα. Οπως ειπα και χθες, ακουγεται ντουπ ντουπ εντονα σχεδον σε καθε γυρισμα και οταν εστυβε τρομαξα! Ειναι σαν να εχω βαλει μεσα ενα τουβλο και γυρναει. Ετσι ακουγεται!! Λοιπον χθες που ξεβιδωσα το καπακι ειδα οτι υπαρχει πανω απο το τυμπανο ενα μικρο μαυρο κατι σαν τουβλο. Επειδη το τυμπανο κουνιεται, απο οτι καταλαβα χτυπαει πανω σε αυτο το μαυρο τουβλακι και παραγεται ο θορυβος. Ετσι καταλαβα. Οταν λεω οτι το τυμπανο κουνιεται εννοω οτι χθες που ειχα ανοιγμενο το καπακι και το κουνουσα απο πανω, ειδα οτι εχει αρκετη ελαστικοτητα οπως και οταν κουναω τον καδο εσωτερικα κανει ταλαντωση μπρος πισω. Μου θυμιζει η ολη κατασταση το αμαξι μου που ειχαν χαλασει τα αμορτισερ και εκανε θορυβο σε καθε λακουβα και ενιωθα τα αμορτισερ να ανεβοκατεβαινουν σαν λαστιχα.
    Λοιπον παιδια το σπιτι μου εγινε ανω κατω με την ολη κατασταση. Το μπανιο μου ειναι μπαχαλο. Δε μπορουμε να συμμαζευτουμε απο τα απλυτα. Ειμαι μες τα νευρα. Πηρα σε δυο τεχνικους τηλ. Μου ειπαν αυτο που μου πες χθες και γελασα. 40 ευρω η επισκεψη. 123 ευρω με το φπα. αν ειναι χαλασμενο ρουλεμαν, 60 ευρω αν ειναι ιμαντας. Γενικα 40 ευρω συν την βλαβη!!!
    Δε μπορω να καταλαβω. Ενας εμπειρος τεχνικος αν ερθει και το ακουσει πως κανει, δεν θα καταλαβει τι τρεχει? Μου ειπαν πρεπει να το ανοιξουμε να δουμε και θα κοστισει 40 ευρω.
    Το χειροτερο που μπορει να συμβει αν συνεχισω να το χρησιμοποιω τι ειναι? Εκτος απο το να χαλασει τελειως.
    Αρχισα να κοιταω για καινουριο. Ποια μαρκα ειναι η καλυτερη να μην την ξαναπαθω? Δε γινετε καθε τρια χρονια να παιρνω πλυντηριο!
    Παντως η μανα μου εχει ενα 17 χρονια που κανει παρομοιους θορυβους επειδη ενας τεχνικος πριν 17 χρονια της το εριξε κατω! Και το χρησιμοποιει τοσα χρονια και δεν λεει να χαλασει που παρακαλαει η γυναικα για να παρει καινουριο!

Παρόμοια Θέματα

1. Πλυντηριο ρουχων hoover προβλημα
    από petros1967 στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-01-12, 20:30
  2. ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
    από papanikos στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-01-12, 10:02
  3. προβλημα με πλυντηριο βrandt
    από cards44 στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 9