Kαλησπερα και παλι.

Μανο, το μαλακτικο δεν το παιρνει καθολου .Την σαπουνοθηκη( εννοεις την θηκη του μαλακτικου, ετσι) την καθαρισα αλλα δεν... Τα ardo πρωτη φορα τα ακουω.

Στεφανε, καλεσα εναν τεχνικο και μου ειπε να πεταξω το πλυντηριο, γιατι δεν υπαρχει αντιστοιχος πρεσοστατης. Η εταιρεια εχει διαλυθει μου ειπε και επειδη αυτο ειναι το ποιο δυσκολο ανταλλακτικο, δεν υπαρχει περιπτωση να βρουμε κατι αναλογο. Αν ειναι δυνατον να πεταξω ολοκληρο πλυντηριο για εναν πρεσοστατη. Τελος παντων εψαξα μονος μου και βρηκα εναν της Βosch με 4 υποδοχες αντι για 5 που ειχε ο δικος μου, ο οποιος ταιριαζει.

Στεφανε, το συρματοσχοινο δεν εχει βγει ουτε εχει σπασει.Ο μηχανικος διακοπτης ο πλαστικος που μου ειπες και που συνδεεται με τον προγραμματιστη,βρισκεται πανω απο την θηκη αριστερα, ανοιγωντας το καπακι του πλυντηριου, ετσι δεν ειναι? Οχι μαεσα στην θηκη,σωστα? Αυτος μπορει να εχει παθει κατι?

Πετρο, απ΄οτι μπορω να καταλαβω, μαλλον δηλαδη, ο διαμερισμός του νερού γίνεται με 1 βαλβίδα, αλλά με μετακινούμενη ντίζα (καθοδηγούμενη από το κουμπί του προγράμματος), οπως μου ειπες. Υπαρχει και ενα συρμοσχοινο οπως μου ειπε και ο Στεφανος ποιο πανω που καταληγει πανω απο το κουμπι του προγραμματος, το οποιο δεν διαπιστωσα να εχει βγει ή να εχει σπάσει. Αυτο που θα κανω ειναι να ελεγξω την ντίζα , να δω δηλαδη οπως μου ειπες εαν στο τελευταίο νερό του προγράμματος, λίγο πριν το τελικό στύψιμο , βρίσκεται ακριβώς πάνω από την θήκη το μαλακτικου ή οχι . Αυτο φαινεται ευκολα εαν εχω το καπακι ανοιχτο και θεσω σε λειτουργια το πλυντηριο?
Θα πρεπει να βαλω κανονικο πλυντηριο με ρουχα για να το δω καλυτερα ή μπορω να το διαπισωσω θετοντας σε λειτουγια το πλυντηριο και γυρνοντας τον διακοπτη στο αναλογο προγραμμα, μεχρι να μετακινηθει η ντιζα? Εαν δεν βρεθει πανω απο την θηκη μαλακτικου τι μπορω να κανω?
(Και κατι τελευταιο. Δηλαδη η ντιζα βρισκεται αριστερα πανω απο τις 3 θηκες και μετακινειται αναλογα με το προγραμμα που βαζω?
Γιατι για παραδειγμα στους 40 βαθμους η θηκη προπλυσης δεν τραβαει νερο, τραβαει κατευθειαν απο την πλυση, ενω στους 90 βαθμους τραβαει πρωτα απο την προπλυση και συνεχιζει στην πλυση.Αρα στους 40 μετακινειται κατευθειαν πανω απο την θηκη πλυσης.)

Παιδια σας ευχαριστω πολυ ολους για τις πληροφοριες σας.