Σελίδα 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 38
    Το avatar του χρήστη SW1JRT
    Μέλος
    Όνομα
    Σωτήρης
    Περιοχή
    Αργυρούπολη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από johnnyb Εμφάνιση μηνυμάτων
    20€ το λιτρο?

Πριν εξι μηνες πηρα με την παλια τιμη απο ηλεκτρονικα με 9€ το λιτρο στην επόμενη παρτιδα το ανεβασε 13€ το λιτρο
    Εστειλα και γνωστο σε φαρμακειο για ποιο φτηνα και τελικα το πηρε ακριβοτερα.
    Θελει ψαξιμο σε αρκετα μαγαζια παιζει πολυ αισχροκερδεια

http://www.emimikos.gr/shop/product....cat=397&page=1

http://www.e-finder.gr/p.TESLANOL-26...ml.291132.html

Και εμένα μου έπεσαν τα μαλιά....
    Ακόμα και τα 9 Ευρώ το λίτρο είναι πολύ. Το οινόπνευμα έχει 2 - 3 ευρώ στο λίτρο. (το διάφανο με τις προσμίξεις, που ονομάζουν Λοσιόν Αλκοόλης.... $%#$@%%$%^#$).

Μάλον θα συνεχίσω να χρησημοποιώ οινόπνευμα και σκόνη πλυντηρίου.
    Και το υγρό πιάτων κάνει ΠΟΛΥ καλή δουλεια, ειδικά σε πλακέτες με λάδια.
    Απλά ΠΡΩΤΑ βγάλτε κάθε πηγή ενέργειας (μπαταρίες) και σιγουρευτήτε ότι οι πυκνωτές είναι ξεφορτισμένοι.

Μέλος
    Όνομα
    Αλεξανδρος
    Περιοχή
    αθηνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από SW1JRT Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μάλον θα συνεχίσω να χρησημοποιώ οινόπνευμα και σκόνη πλυντηρίου.
    Και το υγρό πιάτων κάνει ΠΟΛΥ καλή δουλεια, ειδικά σε πλακέτες με λάδια.
    Απλά ΠΡΩΤΑ βγάλτε κάθε πηγή ενέργειας (μπαταρίες) και σιγουρευτήτε ότι οι πυκνωτές είναι ξεφορτισμένοι.
    Σε πολυ βρωμικες εχω χρησιμοποιησει υγρο για τα τζαμια, επειδη εξατμιζεται πολυ γρηγορα, μην τυχον και μου αφησει κανενα αγωγιμο καταλοιπο και εχουμε αλλα!!! Και μετα καλο φυσημα με κομπρεσερ.
    Δεν το φοβασαι το υγρο πιατων και την σκονη πλυντηριου για πλακετα που δεν θα εχει μονο ολοκληρωμενα και αντιστασεις? Μετα τις ξεπλενεις με οινοπνευμα ή με νερο?

Το avatar του χρήστη bchris
    Μέλος
    Όνομα
    Χρηστος
    Περιοχή
    Αθηνα

Προεπιλογή

Ρε παιδια τωρα που τα λεμε...
    Επλυνα προσφατα κατι πλακετες, δικες μου, μολις ειχα τελειωσει τα κολληματα. Τις επλυνα με καθαρο οινοπνευμα (το ασπρο).

Μετα απο λιγο, αφου στεγνωσαν, γυρω απο τις κολλησεις, εμφανιστηκαν ιζηματα ασπρα.
    Φανταστητε το σημειο που τελειωνει το λοφακι της κολλησης και αρχιζει η πλακετα. Εκει λοιπον βλεπω αυτο το ιζημα.

Σαν αλυκες ενα πραγμα

Εχει κανεις καμμια ιδεα?

Μέλος
    Όνομα
    Σωτήρης
    Περιοχή
    Αργυρούπολη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από bchris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε παιδια τωρα που τα λεμε...
    Επλυνα προσφατα κατι πλακετες, δικες μου, μολις ειχα τελειωσει τα κολληματα. Τις επλυνα με καθαρο οινοπνευμα (το ασπρο).

Μετα απο λιγο, αφου στεγνωσαν, γυρω απο τις κολλησεις, εμφανιστηκαν ιζηματα ασπρα.
    Φανταστητε το σημειο που τελειωνει το λοφακι της κολλησης και αρχιζει η πλακετα. Εκει λοιπον βλεπω αυτο το ιζημα.

Σαν αλυκες ενα πραγμα

Εχει κανεις καμμια ιδεα?
    Μάλον έχεις κακής ποιότητας κόληση ή κακής ποιότητας flux.

5. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον SW1JRT για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

bchris (24-05-12)

Μέλος
    Όνομα
    Σωτήρης
    Περιοχή
    Αργυρούπολη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από αλπινιστης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε πολυ βρωμικες εχω χρησιμοποιησει υγρο για τα τζαμια, επειδη εξατμιζεται πολυ γρηγορα, μην τυχον και μου αφησει κανενα αγωγιμο καταλοιπο και εχουμε αλλα!!! Και μετα καλο φυσημα με κομπρεσερ.
    Δεν το φοβασαι το υγρο πιατων και την σκονη πλυντηριου για πλακετα που δεν θα εχει μονο ολοκληρωμενα και αντιστασεις? Μετα τις ξεπλενεις με οινοπνευμα ή με νερο?
    Εχω πλύνει εκατονταδες πλακέτες (Motherboard, κάρτες, PDA και κάθε λογής πλακέτα) με σκόνη πλυντηρίου και καυτό νερό και ΠΟΤΕ δεν είχα κνένα πρόβλημα. Βάζω σκόνη πλυντηρίου (ρούχων) γιατι κάνει λιγότερο αφρό. Αφήνω την πλακετα μέσα καμιά ώρα να μουλιάσει και μετά την βουρτσίζω με μια μαλακή ναυλον βούρτσα. Κατόπιν καλό ξεβγαλμα με ζεστο νερό και στέγνωμα με πεπιεσμένο αέρα. Μετα αφήνω την πλακέτα να στεγνώσει για 1 - 2 μέρες. Κατόπιν συναρμολόγηση και τέλος.
    ΠΟΤΕ μα ποτέ δεν έχει δημιουργηθεί πρόβλημα σε καμία πλακέτα.
    Αν η πλακέτα έχει λάδια επάνω (πρέπει να δείτε motherboard / κάρτες απο PC ψησταριάς / σουβλατζίδικου. Πιό πολύ λάδι έχει η motherboard παρά η πίτα απο το σουβλάκι) χρησημοποιώ υγρό πιάτων και καυτό νερό. Κάνει πολύ καλύτερη δουλειά στα λάδια απο την σκόνη πλυντηρίου.
    Οινοπνευμα χρησημοποιώ αν θέλω να κάνω τοπικό καθαρισμό στην πλακέτα.

7. 2 μέλη ευχαρίστησαν τον SW1JRT για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

αλπινιστης (24-05-12), aeonios (30-05-12)

Το avatar του χρήστη sotron1
    Μέλος
    Όνομα
    Σωτήρης
    Περιοχή
    Αθήνα, Περιστέρι.

Προεπιλογή

Πέδες. υπάρχει και το τηλέφωνο. Με ένα απλό τηλεφώνημα, θα σου πουν ότι κάνει 12 ευρώ τα 3 λίτρα.

Εδώ.
    http://www.kalogeropoulos-chemicals.gr/greek/index.htm

Το avatar του χρήστη sotron1
    Μέλος
    Όνομα
    Σωτήρης
    Περιοχή
    Αθήνα, Περιστέρι.

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από SW1JRT Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχω πλύνει εκατονταδες πλακέτες (Motherboard, κάρτες, PDA και κάθε λογής πλακέτα) με σκόνη πλυντηρίου και καυτό νερό και ΠΟΤΕ δεν είχα κνένα πρόβλημα. Βάζω σκόνη πλυντηρίου (ρούχων) γιατι κάνει λιγότερο αφρό. Αφήνω την πλακετα μέσα καμιά ώρα να μουλιάσει και μετά την βουρτσίζω με μια μαλακή ναυλον βούρτσα. Κατόπιν καλό ξεβγαλμα με ζεστο νερό και στέγνωμα με πεπιεσμένο αέρα. Μετα αφήνω την πλακέτα να στεγνώσει για 1 - 2 μέρες. Κατόπιν συναρμολόγηση και τέλος.
    ΠΟΤΕ μα ποτέ δεν έχει δημιουργηθεί πρόβλημα σε καμία πλακέτα.
    Αν η πλακέτα έχει λάδια επάνω (πρέπει να δείτε motherboard / κάρτες απο PC ψησταριάς / σουβλατζίδικου. Πιό πολύ λάδι έχει η motherboard παρά η πίτα απο το σουβλάκι) χρησημοποιώ υγρό πιάτων και καυτό νερό. Κάνει πολύ καλύτερη δουλειά στα λάδια απο την σκόνη πλυντηρίου.
    Οινοπνευμα χρησημοποιώ αν θέλω να κάνω τοπικό καθαρισμό στην πλακέτα.

Το ίδιο κάνω και εγώ χρόνια τώρα και σε πολύ σοβαρές πλακέτες. Δεν έχει δημιουργηθεί κανένα μα κανένα απολύτως πρόβλημα.

Το avatar του χρήστη mariosm
    Μέλος
    Όνομα
    Μαριος
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Αν η πλακέτα έχει λάδια επάνω (πρέπει να δείτε motherboard / κάρτες απο PC ψησταριάς / σουβλατζίδικου. Πιό πολύ λάδι έχει η motherboard παρά η πίτα απο το σουβλάκι) χρησημοποιώ υγρό πιάτων και καυτό νερό
    Σωτηρη σου προτεινω να κανεις μια δοκιμη με αυτο που εγω χρησιμοποιω πολλα χρονια
    http://www.killdeal.gr/detailsPage.aspx?id=30140

Δεν χρειαζεται ουτε να τριψεις.

Και για υπολυματα μετα απο κολλησεις και οτιδηποτε που κανει την πλακετα να μην φαινεται καθαρη χρησιμοποιω πολλα χρονια αυτο
    http://www.automoto-eshop.gr/and-wurth-500ml.html

και τωρα τελευταια και αυτο
    http://www.zorzosae.gr/index.php?tar...oduct_id=30087

Αυτα τα δυο ειναι πραγματικα "μαγικα".

Μέλος
    Όνομα
    Σωτήρης
    Περιοχή
    Αργυρούπολη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από mariosm Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σωτηρη σου προτεινω να κανεις μια δοκιμη με αυτο που εγω χρησιμοποιω πολλα χρονια
    http://www.killdeal.gr/detailsPage.aspx?id=30140

Δεν χρειαζεται ουτε να τριψεις.

Και για υπολυματα μετα απο κολλησεις και οτιδηποτε που κανει την πλακετα να μην φαινεται καθαρη χρησιμοποιω πολλα χρονια αυτο
    http://www.automoto-eshop.gr/and-wurth-500ml.html

και τωρα τελευταια και αυτο
    http://www.zorzosae.gr/index.php?tar...oduct_id=30087

Αυτα τα δυο ειναι πραγματικα "μαγικα".

Γεια σου Μάριε,
    Καλά και τα 3 προιόντα, αλλά υπαρχει το θέμα ΚΟΣΤΟΣ. Μέ δυο - τρείς κουταλιές σκόνη πλυντηρίου μπορώ να πλύνω 10 - 20 motherboard με κόστος μερικά λεπτά του ευρώ....

Μέλος
    Όνομα
    ΘΥΜΙΟΣ
    Περιοχή
    ΑΓΡΙΝΙΟ

Προεπιλογή

Η ισοπροπυλικη αλκοολη βρισκεται στην αγορα σε διαφορες τιμες που ομως εχουν αμεση σχεση με την καθαροτητα της.
    Η φαρμακευτικη ισοπροπυλικη αλκοολη εχει καθαροτητα 99,9% και ειναι ακριβη.Το ποσο ακριβη ειναι ειναι ζητημα πολλων παραγοντων,καταλαβαινετε τωρα ........φαρμακειο φαρμακαποθηκη και παει λεγοντας.
    Η ισοπροπυλικη αλκοολη μετριας καθαροτητας 98% και κατω ειναι φθηνοτερη κατα πολυ ,διατιθεται και απο καταστηματα ηλεκτρονικων ειδων π.χ ((ASWO) Αμοιριδης.
    Χρησιμοποιοειται για καθαρισμα υπολυματων ταινιας (κεφαλες κασετοφωνων , συσκευων video κ.λ.π).
    Δεν ειναι ισχυρο καθαριστικο ,δεν χρησιμοποιοειται για καθαρισμο υπολυματων κολλησης (flux) κ.λ.π
    Για τον καθαρισμο πλακετων απο υπολυματα κολησης υπαρχει ειδικο spray( flux off) η μπορει να χρησιμοποιοηθει και διαλυτικο νιτρου (στα χρωματοπωλεια ειδων αυτοκινητου) ,προσοχη ομως χρειαζεται σε ορισμενα πλαστικα μερη.

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας