Και για τα δύο direct drive, το Technics MKII είναι direct drive. Τι μου θύμησες τώρα.
Και για τα δύο direct drive, το Technics MKII είναι direct drive. Τι μου θύμησες τώρα.
900MHz-64GHz
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Papas00zas : 18-05-12 στις 21:59
Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
(2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!
Ωραια ολα αυτα. αλλα μιλαμε για αυτοματα πλυντηρια, οχι για τη σκαφη. Αμα ειναι να στηνουμε καραουλι ή να πεταμε 2 κουβαδες νερο για να ερθει το ζεστο
(οταν θελουμε 2 κουβαδες για να πλυνει..) ειναι θεμα.
Γενικα αν δεν το παρακανει κανεις μπορει να δωσει χλιαρο νερο αντι για κρυο. Απλα δεν εχει και τοση σημασια για να το αυτοματοποιησει κανεις.
Είχαμε δεν είχαμε το στέιλαμε το θέμα αλλού γι αλλού! Ντροπή μας!
υπάρχει και αυτόματος μικτής που ρυθμίζεις τη θερμοκρασία
Direct drive.... μονόδρομος . Δεν έχει μειονεκτήματα... ίσως μόνο το κόστος του πλυντηρίου.
Κάτι που δεν είπε κανείς ειναι ότι τα Direct drive στην κυρίως πλύση δεν ακούγονται καθόλου! Θα ακούς μόνο το νερό που πλατσουρίζει...
(το καδομοτέρ γυρνά με λιγότερη συχνότητα από αυτή που ακούμε...)
Μόνο κατά το στύψιμο θα μπορέσεις να ακούσεις τη ήχο βγάζει το μοτέρ,αλλά και σε αυτή την περίπτωση είναι κατά πολύ ποιό ήσυχα από αυτά με ιμάντα.
Επίσης κάτι που δεν είπε κανείς .... είναι ότι όταν κάποτε "φάει τα ψωμιά του " ... προκειμένου να το πετάξει εξ ολοκλήρου στα σκουπίδια . Να πάρει το μοτέρ και να φτιάξει μια μούρλια ανεμογεννήτρια !!
Προς το παρόν είναι ακριβό το συγκεκριμένο πλυντήριο , από μικρή έρευνα που έκανα πλησιάζουν τα 900 ευρώ .
Αλλά υπάρχουν και τα παράδοξα , ενώ π.χ. σε ένα μοτέρ τις Bosch (με καρβουνάκια) ; έχει μέσο όρο 290 ευρώ.
Στης νέας τεχνολογίας Direct D έχουν 100 ευρώ (μαζί και το καπάκι της τροχαλίας !!)
http://translate.google.gr/translate...e-motor-stator
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κυριακίδης : 19-05-12 στις 08:03
Notios38 (19-05-12)
ΤΙ ΠΡΑΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ?????? δεν υπαρχει ενα διαχειριστης να το παει στην κατηγορια ηχου ?
χα χα χα αχαχαχαχ!!!!!
Phatt (19-05-12)
Δεν ειναι ολα τα πλυντηρια το ιδιο για να βλεπεις τιμες. Δες εδω.Ειναι και αξιοπιστα.
Εγω παντως προτιμω με ιμαντα.