Να επισκευασεις τις μπαταριες οπως ειπες δεν συμφερει γιατι θα κοστισουν παραπανω απο το δραπανο.
Η δικιαμου αποψη ειναι να το πας για να ανακυκλωση και εκει που ειναι να δωσεις 23 ευρω για τροφοδοτικο ,δωσε την ανακυκλωση μερικα λεφτακια ακομη και παρε καινουργιο καλυτερο εννοητε....
Απο οτι ξερω το συγκεκριμενο κανει κοντα στα 30 ευρω.
Καλοκαιρι ειναι αν ετσι νιωθεις....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΡΘΕ!!!!!!
Τρελος Επιστημονας... (08-05-12)
εφοσον ομως το θελει για ενσυρματη τροφοδοσια- στατικη χρηση τοτε καθε χρονο θα δινει 30 ευρω δεδομενου του 12μηνου της αντοχης τους.Με το τροφοδοτικο θα το εχει για περισσοτερα 12μηνα.Η λυση του Φανη ειναι η καλυτερη μονο αν θα εξακολουθησει να το θελει για φορητη χρηση.
Φάνη αυτό που λες έχει βάση. Απλά στην περίπτωσή μου, έχω ένα bosch που λειτουργεί πολύ καλά και το χρησιμοποιώ και 2 μάρκα μ'έκαψες.. οπότε δεν είναι θέμα να πάρω κάποιο άλλο για να κάνω δουλειά, απλά αν μπορούσα (που γίνεται) να χρησιμοποιήσω και τα 2 μάρκα μ'έκαψες στο εργαστήριο (που έχει ρεύμα, και δεν μας ενδιαφέρει η φορητότητα).
Εγώ σκέφτηκα κάτι άλλο: Να πάρει φορτιστή μπαταρίας αυτοκινήοτυ και να τον βάλει πάνω-καλή λύση νομίζω ότι είναι.
Αναλογα τη ρευμα μπορει να δωσει.
Πανω στο βιδωμα τα δραπανα τραβαν αρκετο ρευμα...
Στο δικο μου παντως οταν τα φτυσανε οι μπαταριες τις αντικατεστησα με μερικες λιθιου 18650 απο παλιο λαπτοπ που ειχα προχειρες και δουλευε τελεια μεχρι που το ζορισα και εκαψα το μοτερ.Τις μπαταριες τις φορτιζα με προσοχη και το δραπανο κραταγε φορτιση πολλους μηνες στο συρταρι.Ολα αυτα βεβαια εαν εχεις spare μπαταριες...
![]()
Δεν μετραει μονον η ταση
Μπορει και με 12βολτ να καει αν υπαρχει η δυνατοτητα μεγαλης παροχης ρευματος
Επισης εαν το τροφοδοτησεις απο μπαταρια αυτοκινητου μπορει να σφυγγει περισσοτερο απο οτι με την μπαταρια την δικη του
Βαστα το για ανεμιστηρακι. Καλοκαιρι ερχεται
Και κατι αλλο αν θες
Το λιντλ καμμια φορα φερνει κατι πακακια φθηνα ..βεβαια δεν θα ταιριαζει αλλα αμα εχεις ορεξη τις αφαιρεις και τις βαζεις σε αυτο