Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 29

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Πτολεμαΐδα

Προεπιλογή

Εγώ στο πάνω μέρος βλέπω μια "ζωγραφιά" των διαδρόμων που βρίσκονται απο κάτω. Σαν να ήταν διαφανής η πλακέτα δηλαδη.

Το κάψιμο είναι πάνω στο κενό και όχι στον διάδρομο, όπως λέει και ο γιώργος αλλά δεν μας ενδιαφέρει γιατί απλά είναι μια ζωγραφιά!

Μέλος
    Όνομα
    Σήφης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Φίλε Νίκο νομίζω η πλακέτα έχει χαλκοδιαδρόμους και από τις δύο πλευρές , από ότι καταλαβαίνω τουλάχιστον.Πιστεύω,όταν δεις την φωτογραφία στο ποστ #8 να καταλάβεις τι ακριβώς λέω.Ίσως να κάνω και λάθος.Θα το ξανακοιτάξω καλύτερα.

edit: ninos22 θα μπορούσες να βγάλεις ακόμα μερικές φωτογραφίες, τμηματικά,την πάνω πλευρά της πλακέτας ;Νομίζω θα βοηθούσε.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ezizu : 27-04-12 στις 03:41

Μέλος
    Όνομα
    Σήφης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Τώρα που ξαναείδα τις φωτογραφίες από την αρχή, κατάλαβα ότι μάλλον εγώ έχω μπερδευτεί .Έχετε δίκιο sorry .
    Πάμε από την αρχή.Φίλε Γιώργο,θεωρώ ότι στις εισόδους FR - FL έχεις συνδέσει κανονικά πηγή ήχου ,γιατί διαφορετικά δεν μπορεί να έχεις έξοδο από τα συγκεκριμένα κανάλια.Η αντίσταση R62A βρίσκεται στο κύκλωμα τροφοδοσίας ,του καναλιού/ενισχυτή για το SUB και δεν σχέση με τα υπόλοιπα κανάλια.Το SUB λειτουργεί κανονικά;Ίσως το πρόβλημα να είναι στην είσοδο,στον προενισχυτή (ίσως θα βοηθούσε ,να ανεβάσεις κάποια φωτογραφία, από τις δυο μικρές πλακέτες που βρίσκονται οι προενισχυτές).Όπως λέω και στο ποστ #3,αν είχε πρόβλημα με τα τρανζίστορ εξόδου ,το πιθανότερο θα ήταν, να είχε και dc τάση σε κάποια έξοδο,οπότε θα λειτουργούσε το κύκλωμα προστασίας ( που παρεμπιπτόντως είναι κοινό για όλα τα κανάλια ) και δεν θα λειτουργούσε κανένα κανάλι.
    Συγνώμη για μια ακόμη φορά,που σας κούρασα άδικα.

Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Πτολεμαΐδα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ezizu Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τώρα που ξαναείδα τις φωτογραφίες από την αρχή, κατάλαβα ότι μάλλον εγώ έχω μπερδευτεί .Έχετε δίκιο sorry .
    Πάμε από την αρχή.Φίλε Γιώργο,θεωρώ ότι στις εισόδους FR - FL έχεις συνδέσει κανονικά πηγή ήχου ,γιατί διαφορετικά δεν μπορεί να έχεις έξοδο από τα συγκεκριμένα κανάλια.Η αντίσταση R62A βρίσκεται στο κύκλωμα τροφοδοσίας ,του καναλιού/ενισχυτή για το SUB και δεν σχέση με τα υπόλοιπα κανάλια.Το SUB λειτουργεί κανονικά;Ίσως το πρόβλημα να είναι στην είσοδο,στον προενισχυτή (ίσως θα βοηθούσε ,να ανεβάσεις κάποια φωτογραφία, από τις δυο μικρές πλακέτες που βρίσκονται οι προενισχυτές).Όπως λέω και στο ποστ #3,αν είχε πρόβλημα με τα τρανζίστορ εξόδου ,το πιθανότερο θα ήταν, να είχε και dc τάση σε κάποια έξοδο,οπότε θα λειτουργούσε το κύκλωμα προστασίας ( που παρεμπιπτόντως είναι κοινό για όλα τα κανάλια ) και δεν θα λειτουργούσε κανένα κανάλι.
    Συγνώμη για μια ακόμη φορά,που σας κούρασα άδικα.
    Μια εικόνα χίλιες λέξεις δεν λένε? Ε μα**κίες λένε

Μέλος
    Όνομα
    Σήφης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Δεν ξέρω, λένε μα**κίες,ή πρέπει εγώ να βάλω γυαλιά;

Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Πτολεμαΐδα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ezizu Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ξέρω, λένε μα**κίες,ή πρέπει εγώ να βάλω γυαλιά;

Μην ανησυχείς. Κι εγώ στην αρχή έτσι το έβλεπα, μέχρι που έβαλα το πάνω με το κάτω δίπλα δίπλα και κατάλαβα τι γίνεται.
    Είδα και τους πάνω "διαδρόμους"(ανοιχτό πράσινο) που ενώνεται η r62a με τον c35a ή και η r57a με τα δύο jumper. Δεν έχουν απολύτως κανένα νόημα να είναι σχηματισμένοι έτσι.

Μέλος
    Όνομα
    Σήφης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Φίλε Γιώργο,έχεις τίποτα νεότερο,όσο αφορά την επισκευή του ενισχυτή σου;

Παρόμοια Θέματα

1. Καμένος ενισχυτής αυτοκινήτου.
    από Gi@nnis στο forum Car HiFi & Safety
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-04-12, 11:07