Άλλαξα το ΤΑ στο verticalαλλά μια από τα ίδια. Βρήκα και κάτι ψυχρές σε ένα τουβλάκι τις πάτησα Αλλά τίποτα. Καμιά ηδέα???????????? Ρε παιδιαααααα……………..
Άλλαξα το ΤΑ στο verticalαλλά μια από τα ίδια. Βρήκα και κάτι ψυχρές σε ένα τουβλάκι τις πάτησα Αλλά τίποτα. Καμιά ηδέα???????????? Ρε παιδιαααααα……………..
Το πιθανοτερο ειναι να σου λειπουν τα 8v και δεν κανει καθολου εκινηση ,ψαξε το κυκλωμα που δινει την ταση αυτη απο οτι θυμαμε εχει ενα τρανσιστορ σαν BD243 με 12-14 βολτ στο συλεκτη και βγαζει 12 στον εκπομπο οταν παρει ταση στη βαση, τα 8 βολτ ξεκινανε το οριζοντιο
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη γιωργος 1968 : 29-03-12 στις 17:47
Γιώργο δεν βρήκα που είναι το BD243 άλλα τώρα ψάχνοντας με το μεγενθητηκο βρήκα δίπλα στο τρανζίστορ υψηλής έχει στη σειρά 3 ιδια. το ένα το F273 J 630v είναι (ξεραμένο ανοιγμένο εξωτερικά) λες να είναι αυτό?? πώς τα λένε πυκνωτές? και αν το βρίσκω εύκολα με αυτα τα στοιχεία?
Αυτο που περιγραφεις ειναι πυκνωτης και δεν νομιζω να εχει προβλημα παρολο που ειναι ξεραμενο το περιβλημα τωρα θα σε παω βαση σχεδιου ,βρες το Q950ειναι ενα BD905 αυτο πρεπει να εχει στο συλεκτη πανω απο 12v στο stby αν δωσεις εντολη εκινησης πρεπει να βγαλει 12v στον εκπομπο τα οποια πανε μεταξυ αλλων σε ενα σταθεροποιητη 8v το IC951 που με τησειρα του ξεκιναει το οριζοντιο αν δεν βρεις αυτες τις τασεις μην πασ οριζοντιο καθετο και οπου αλλου γιατι δεν εχει νοημα ,για να κανεις επισκευη πρεπει πρωτα να κατανοησεις πληρως τη λειτουργεια εκινησης της συσκευης για τη βλαβη που εχεις.