..............
Παιδιά συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση αλλά έλειπα..
Λοιπόν...Το μοτέρ έχει τελικά την δύναμη να πιέσει το καζάνι στα 8 bar αλλά ζεσταίνεται υπερβολικά,κάνει κάνα 2 περιστροφές με λίγο ζόρι και ξαναγεμίζει από τα 6 αλλά το ότι ζεματάει είναι κακό σημάδι οπότε το απορρίπτω σαν κινητήρα για το κοφλέρ,ας γίνει καλύτερα βούρτσα ή κινητήρας για ένα σταθερό τρυπάνι με ιμάντα που έχω...
Βρήκα σε έναν παλιατζή ένα άλλο μοτέρ για 10€,η φωτογραφία από το ταμπελάκι εδώ
Από τα λίγα που διάβασα υπολόγισα ότι θέλει πυκνωτή λειτουργίας 14μF και εκκίνησης 48μF...Το δοκίμασα με έναν 16μF που είχα,ξεκινάει και γυρνάει αλλά μετά από 3-4 δευτερόλεπτα ρίχνει την ασφάλεια,δεν ξέρω εάν είναι προβληματικό ή εάν το πρόβλημα το δημιουργεί η λανθασμένη τιμή του πυκνωτή
Uploaded with ImageShack.us
Το μοτέρ που δείχνεις είναι τριφασικό. Μπορεί να δουλέψει και ως μονοφασικό με τον κατάλληλο πυκνωτή ο οποίος θα είναι ούτε λίγο ούτε πολύ 160μF.
160??? Είχα δει κάπου (νομίζω εδώ μέσα) την παρακάτω φωτο για τον υπολογισμό του πυκνωτή.Είναι μόνο για μονοφασικά δηλαδή?
Uploaded with ImageShack.us
Όπως τα λέει ο Φίλιππος. Βέβαια με τον πυκνωτή σε μονοφασική παροχή θα δουλέψει αλλά όχι όπως θα δούλευε στο τριφασικό. Άν διαθέτεις τριφασικό δεν το συζητάμε το συνδέεις εκεί. Και όπως δείχνει μπορεί να συνδεθεί μόνο σε αστέρα στο δίκτυό μας. Ωραίος ο παλιατζής! Τσάμπα πράμα!
Edit: Thanks Filman...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gas_liosia : 29-03-12 στις 12:23
Βοηθάτε αλλήλους!!!
gas_liosia (29-03-12)