Ναι τον άλλαξα,πήγα και αγόρασα το πρωί,πήρα 18μF/450V.Θα πάω να το βάλω στο καζάνι να μαζέψει αέρα και εκεί θα δω,εάν δεν αντέχει Φίλλιπε δεν πειράζει,καλή καρδιά,είπαμε τίποτε να μην πηγαίνει άχρηστο εάν κάπου μπορεί να γίνει χρήσιμο!
Ναι τον άλλαξα,πήγα και αγόρασα το πρωί,πήρα 18μF/450V.Θα πάω να το βάλω στο καζάνι να μαζέψει αέρα και εκεί θα δω,εάν δεν αντέχει Φίλλιπε δεν πειράζει,καλή καρδιά,είπαμε τίποτε να μην πηγαίνει άχρηστο εάν κάπου μπορεί να γίνει χρήσιμο!
Αν δεν ξεκιναει με μισογεματο καζανακι, ισως να μπορουσες να το ξεκινησεις στις αργες στροφες.
Δεν ξερω, λεω εγω τωρα.
Απο το να μηνει μισο το καζανακι, ας το πας οσο παει με τις γρηγορες, και μετα το γυρνας στις αργες.
Ολα αυτα με την παραδοχη οτι στις αργες στροφες εχει πιο πολλη ροπη.
Δεδομένου ότι στο (ταμπελάκι) για τις γρήγορες στροφές αναφέρει 4,1 αμπέρ αν θυμάμαι καλά . Καλό θα ήταν στην όλη παρακολούθηση είτε άδειο είτε μισογεμάτο είτε όταν επανεκκινεί .
Να έβαζε μια αμπεροτσιμπίδα για έλεγχο των αμπέρ στο αν υπερβαίνει κατά πολύ τα αμπέρ αυτά .
Παιδιά συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση αλλά έλειπα..
Λοιπόν...Το μοτέρ έχει τελικά την δύναμη να πιέσει το καζάνι στα 8 bar αλλά ζεσταίνεται υπερβολικά,κάνει κάνα 2 περιστροφές με λίγο ζόρι και ξαναγεμίζει από τα 6 αλλά το ότι ζεματάει είναι κακό σημάδι οπότε το απορρίπτω σαν κινητήρα για το κοφλέρ,ας γίνει καλύτερα βούρτσα ή κινητήρας για ένα σταθερό τρυπάνι με ιμάντα που έχω...
Βρήκα σε έναν παλιατζή ένα άλλο μοτέρ για 10€,η φωτογραφία από το ταμπελάκι εδώ
Από τα λίγα που διάβασα υπολόγισα ότι θέλει πυκνωτή λειτουργίας 14μF και εκκίνησης 48μF...Το δοκίμασα με έναν 16μF που είχα,ξεκινάει και γυρνάει αλλά μετά από 3-4 δευτερόλεπτα ρίχνει την ασφάλεια,δεν ξέρω εάν είναι προβληματικό ή εάν το πρόβλημα το δημιουργεί η λανθασμένη τιμή του πυκνωτή
Uploaded with ImageShack.us
Το μοτέρ που δείχνεις είναι τριφασικό. Μπορεί να δουλέψει και ως μονοφασικό με τον κατάλληλο πυκνωτή ο οποίος θα είναι ούτε λίγο ούτε πολύ 160μF.