Καλησπερα είχα τεσταρει τις λάμπες με άλλο κύκλωμα inverter και δεν άναψαν οπότε θεωρεισα ότι φταίνε αυτές σκέφτηκα να βάλω led δεν ξέρω ακόμα θα το δώ
Καλησπερα είχα τεσταρει τις λάμπες με άλλο κύκλωμα inverter και δεν άναψαν οπότε θεωρεισα ότι φταίνε αυτές σκέφτηκα να βάλω led δεν ξέρω ακόμα θα το δώ
Μετα απο πολυ καιρο ασχοληθηκα παλι με το μονιτορ μιας και θα το χρειαστω για ενα cnc που στηνω
ψαχνοντας στο νετ σε καποιο φορουμ ξενο επεσε στην αντιληψη μου οτι κοβονται η ξεκολλανε τα καλωδια απο τις ccfl τις οθονης το ξανα ελησα το μονιτορ και οντως ειχα τετοιο θεμα και εγω με ξεγελασε την πρωτη φορα γιατι τα καλωδια της ccfl ειναι κολλημενα με διπλης οψης ταινια και οταν τα κουνησα την πρωτη φορα δεν παρατηρησα προβλημα στην ενωση τους
Οποτε ολα ΚΑΛΩΔΙΟΣ !!
sv1ayb (23-04-12)
Στεφανε,επαιξε τελικα; αυτο ειναι ευχαριστο,οταν βρω ευκαιρια θα ριξω μια ματια και στο δικο μου μηπως γινει τιποτα.
Στεφανε τι να πω,εισαι αρχηγος ,την ελυσα εντελως (πολλες ζελατινες πισω απο την LCD ρε παιδι μου) και ωωω... του θαυματος βρεθηκε κομμενος αγωγος στον ακροδεκτη της μιας εκ των τεσσαρων ccfl,δεν την δοκιμασα ακομη αλλα λογικα θα παιξει.
Οποτε ολα ΚΑΛΩΔΙΟΣ !!! χααχχααχχα
sv1ayb (01-05-12)
Στεφανεεεεεε,παιζειειει...αλλα αορατα μικροσκουπιδακια εγλωβιστηκαν στις ζελατινες και φαινονται σαν καμμενα pixels, ευτυχως δεν ειναι πολλα,δεν την ξανανοιγω που να γυρισει η γη αναποδα.
χαχα εγω προνοησα swiffer swiffer.jpg
sv1ayb (20-08-12)