τωρα εσυ γιατι τρολαρεις ? τεχνικος υπολογιστων ειμαι , ξερω ποτε δεν δουλευει σωστα ενας υπολογιστης , στην κανονικη μου την οθονη δεν το κανει αυτο και μιλαω για την ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ η οποια το κανει ακομα και οταν παιζει mega και ολα τα αλλα καναλια .
τωρα εσυ γιατι τρολαρεις ? τεχνικος υπολογιστων ειμαι , ξερω ποτε δεν δουλευει σωστα ενας υπολογιστης , στην κανονικη μου την οθονη δεν το κανει αυτο και μιλαω για την ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ η οποια το κανει ακομα και οταν παιζει mega και ολα τα αλλα καναλια .
Εχω την υποψια οτι ειναι το πανελ ή η T-con επειδη t-con βρηκα και ευκολα κιολας υπαρχει καμια δευτερη αποψη ?
Καλησπερα. Εχω την ιδια τηλεοραση Samsung LCD TV LE32R86BD
και ακριβως το ιδιο προβλημα, τι μπορει να φταει?
οι σκιές αυτές είναι καθαρά βλάβη στο πάνελ, τίποτα άλλο..
Καλαμάτα
marfa (16-03-12)
διορθώνεται αυτό η χρειάζεται αλλαγή?
Σε τέτοιες περιπτώσεις ή έχει περάσει υγρασία στους διαθλαστήρες ή έχουν ψιλοκολλήσει κάποια pixel.
Στην πρώτη περίπτωση το ανοίγεις και το καθαρίζεις.
Και στην δεύτερη ή βάζεις κάποιο burn-in video (μήπως κάνει κάτι) ή βάζεις νέο panel.
πχ. κάτι τέτοιο
marfa (18-03-12)
Επειδη κι η δικια μου τηλεοραση <Samsung επισης> εμφανιζει ακριβως το ιδιο, αλλα στην πιο χαλια εκδοση, μηπως θα μπορουσες να δωσεις πιο πολλες πληροφοριες, σχετικα με το ανοιγμα και το καθαρισμα απο την υγρασια?