Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 19

Θέμα: pioneer sa-608

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Προεπιλογή

Απελπισία θα ήταν να ποσταρει καποιος επικίνδυνα κυκλώματα και μη λειτουργικα με υψηλες τασεις και να τον αφηνουν οι άλλοι που ξερουν καποια πραγματα παραπάνω.
    Απελπισια θα ήταν να επεμβαινει κάποιος σε ενα κυκλωμα και να αποδεχεται η παραδοχή "αφου παιζει το κυκλωμα ντάξει είμαστε.."

Αυτα ειναι απελπισιες.Το να επιπληξεις καποιον για μια βλακεια που κανει μόνο θετικό οφελος εχει.

Υπαρχει μια παροιμία:Οποιος δεν εχει μυαλό ,εχει πόδια..

Μέλος
    Όνομα
    περικλης
    Περιοχή
    καλλιθεα

Προεπιλογή

οποτε λοιπον αγαπητε Σακη μαλλον παρεξηγησα τα γραφωμενα σου και απο ολο μου το ποστ δωσε βαση στο υ.γ.πολυ απλα μεσα απο ενα pc δεν μπορεις να γνωριζεις το υφος του συνομιλητη σου,ομως ο περισσοτερος κοσμος αν διαβαζε αυτο το ποστ σου θα καταλαβαινε οτι τα ''εβαλες'' μαζι μου(με την κακη την ενοια)τελοσπαντων ολα καλα και κανενα προβλημα Σακη απο πλευρας μου.

Μέλος
    Όνομα
    περικλης
    Περιοχή
    καλλιθεα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από maouna Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απελπισία θα ήταν να ποσταρει καποιος επικίνδυνα κυκλώματα και μη λειτουργικα με υψηλες τασεις και να τον αφηνουν οι άλλοι που ξερουν καποια πραγματα παραπάνω.
    Απελπισια θα ήταν να επεμβαινει κάποιος σε ενα κυκλωμα και να αποδεχεται η παραδοχή "αφου παιζει το κυκλωμα ντάξει είμαστε.."

Αυτα ειναι απελπισιες.Το να επιπληξεις καποιον για μια βλακεια που κανει μόνο θετικό οφελος εχει.

Υπαρχει μια παροιμία:Οποιος δεν εχει μυαλό ,εχει πόδια..
    φιλε Πανο συμφωνω μαζι σου...αλλα οχι σε ολα.εγω δεν ποσταρισα κανενα επικινδυνο κυκλωμα με υψηλες τασεις.συμφωνω στο οτι ειναι λαθος να επεμβαινει κάποιος σε ενα κυκλωμα και να αποδεχεται η παραδοχή...απλως μπορει το χιουμορ να ειναι λιγοτερο καυστικο χωρις χαρακτηρισμους και περισσοτερο παραγωγικο με σκοπο το οφελος της μαθησης και της ανταλλαγης αποψεων ειδικα οταν δεν γνωριζουμε τον απεναντυ διοτι μας διαβαζει και κοσμος και σχηματιζει γνωμες,κακες πολλες φορες.τελος το ''Το να επιπληξεις καποιον για μια βλακεια που κανει μόνο θετικό οφελος εχει'' το βρισκω σωστο 100%.φιλικα χωρις ιχνος ειρωνιας Περικλης.

Προεπιλογή

Περη έχω ακριβως τον ίδιο ενιχυτη μαζι με ραδιο κασετα και τα ηχεια cs-667Α (αν δεν κανω λαθος) αλλά κι εγω έχω προβλήματα παρόλο που άλλαξα όλους τους πυκνωτες ακόμη δεν έχω ποιοτητα ηχου που θέλω,μου κανειθ καποια παρασιτα και πάντα παιζει λιγο ποιο καλά το αριστερο κανάλι ενω πολλές φορές αν τον κουνησω ενω βρ΄λισκεται σε λειτουργια τσιτώνει.παλευω κι εγω΄να τον σουλουπώσω ενώ τώρα βρίσκομαι σε κατάσταση να φτιάξω τα ηχεία.

Προεπιλογή

κοιτα τα ποτενσιομετρα του volume μην ειναι ελλατωματικα απο το καιρο

Παρόμοια Θέματα

1. Pioneer SA-420
    από al1596 στο forum Eνισχυτής, Home Cinema & HiFi
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-10-15, 20:03
  2. [DVD Player] PIONEER DV-737
    από paylos_2009 στο forum DVD/BD Player & Video
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 08-02-12, 16:34

Δικαιώματα - Επιλογές