Δημήτρη έχεις PM, σου έδωσα μια καλή προσφορά για καινούρια 19' lg crt από ξεστοκάρισμα.
Στη περιπτωσή μου αναμένουμε τρίτη που θα έρθει ο τεχνικός (έχω περιέργεια).
Δημήτρη έχεις PM, σου έδωσα μια καλή προσφορά για καινούρια 19' lg crt από ξεστοκάρισμα.
Στη περιπτωσή μου αναμένουμε τρίτη που θα έρθει ο τεχνικός (έχω περιέργεια).
Όχι, ρε! Πρώτα είδα το ΠΜ και μετά την ειδοποίηση.![]()
το έγραψα με delay(όπως στις tft με το Input lag)
λοιπόν, ήρθε, την είδε, το θέμα είναι ότι μπορεί μεν ο μ/τ υψηλής να έχει πρόβλημα αλλά παράλληλα και κάποιο τσόκ/πηνίο (πάνω στο λαιμό, εκεί που είναι κάτι ρυθμιστικά και συνδέουν) να μην δουλεύει καλά και να κάνει τα νούμερα με το focus, σε άσχετες στοιγμές.
Όταν ανεβάσαμε το brightness από το 20 στο 100, έσβησε και ξανα άναψε, μετά όμως δεν έσβησε η έκανε νούμερο με το focus. Ειδικά όταν την είχα κάνει degauss, δεν επαναλάμβανε τα προβλήματα.
Περίεργη συμπεριφορά, πάντως για να γίνει δουλειά πρέπει να τη παω σε οθονά που να έχει όλα τα αξεσουάρ να δει λίγο λίγο που "πάσχει" και να την επισκευάσει.
Προς το παρόν θα την έχω αποθηκευμένη κάπου (ως ρεζέρβα), γιατί έχω μια ολόιδια οθόνη (ίδια σειρά, 99,999% και ίδιο σασί) που παίζει κανονικά χωρίς πρόβλημα. ΑΝ στο μέλλον πάθει και αυτή κάτι, να μπορώ να κάνω τράμπα κάποιο ανταλλακτικό της.
Σκέφτομαι να πάω σε κάποιο δημόσιο ΙΕΚ να αρχίζω να μαθαίνω πράματα γύρω από τα ηλεκτρονικά. Ως χόμπι καθαρά όχι ως κάτι επαγγελματικό.
Υ.Γ. Ξέχασα να πω, αν έχετε να μου προτείνετε κάποιον καλό που να επισκευάζει τηλεοράσεις/monitor με εργαστήριο δικό του πείτε το σε PM να τον έχω.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Pokemon640 : 28-02-12 στις 21:57
Βρε!!!! Αν έχει πρόβλημα ο σωλήνας, πάει η οθόνη, χαιρέτα την. Και να μην ανοίγεις ποτέ τέρμα κοντράστ και φωτεινότητα. Ένα καλό ποσοστό θα είναι γύρω στο 60-70% για τη φωτεινότητα και για το κοντράστ το ίδιο. Αρκεί να έχεις επαρκή φωτισμο. Αυτό βέβαια ισχύει για τις οθόνες που χρησιμοποιείς έκτός επαγγελματικού χώρου.
για τη δοκιμή το κάναμε, εξ' άλλου στο serverάκι έχω μια samsung 17άρα που την έχω στο 30/33% (brigntness/contrast) που είναι υπέρ-αρκετό, γενικά δεν τις ζορίζω.
Υ.Γ.Αυτό να το έλεγες στους (τότε) κατασκευαστές που τα τσιτώνανε στα defaults για να δείχνουν "μούρη", τώρα είναι αργά.
Case closed![]()
Projectors : 3x Barco Cine 7 CRT (1 λειτουργικός, 2 για ανταλλακτικά) + spare parts + 3x spare tubes
Λοιπόν:
1.Καλά κάνεις και την έχεις τόσο χαμηλά,θα ζήσει περισσότερο έτσι.
2.Αυτό με τους κατασκευαστές πρώτη φορά το ακούω. Προφανώς τότε τους ήταν εύκολο να τις παράγουν-και τα ανταλλακτικά εννοείται-και τις έβγαζαν έτσι. Τώρα, ποιος θα πάρει καθοδική οθόνη; Μόνο οι επαγγελματίες και άμα.