Ναι ανέβασε μήπως και φαίνεται κάποιος πυκνωτής φθαρμένος. Μέτρα και τις τάσεις στα σημεία που κύκλωσα. Σαν γείωση χρησιμοποίησε το αρνητικό του μεγάλου πυκνωτή (C805). Σε αυτόν πρέπει να έχεις κάπου στα 300V. Προσοχή μόνο, αν έχει τάση, όταν βγάλεις τη συσκευή απο την πρίζα, βαράει άσχημα.
Έλεγχος τάσεων.jpg
Από το 1 κ 5# καταλαβαίνει κάποιος τις γνώσεις και μπορεί να μην απαντήσει, αλλά όσα δεν φτάνει η αλεπού ........
Αν είσαι σίγουρος ότι η γέφυρα και η ZD801 όπως και αυτά που άλλαξες είναι καλά, μέτρα την R851(μάλλον καμένη) και τι τάση έχει ο C805 και C809.
Προσοχή όλα είναι υπό τάση.
Οι πυκνωτές καλοί μοιάζουν. Η αντίσταση R851 πηγαίνει στο RL801 στο τμήμα του standby. Άλλαξε την και μέτρα στη συνέχεια τις υπόλοιπες τάσεις.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη A-tech : 24-02-12 στις 17:28
Δηλαδή είναι καμένη η Ρ851 και μετράς 280ν στον c805?????
Παιδια θελω να σας ευχαριστησω ολους για την βοηθεια και τις γνωσεις που μου δωσατε αντικατεσισα την R851 και ολα καλα η τηλεοραση δουλευει.
patent61 (26-02-12)