-
-
-

Αρχικό μήνυμα από
mixalis1988
Ναι.Δεν ξέρω όμως τι τιμές θέλεις εσύ ,καθώς δεν τις διακρίνω στους πυκνωτές των φωτογραφιών σου.
-
-
εχει 4 των 33μf και 2 των 15μf στα 50v.Θα ειναι λιγο δυσκολο να βαλω ΜΚΤ δεν νομιζω να υπαρχει τετοια χωρητικοτητα και θα πρεπει να βαλω αρκετους παραλληλα.
Θελω να ρωτησω επισης ποια η διαφορα ΜΚΤ με ΜΚΡ ??
-
-
Υπάρχουν σε αυτές τις χωρητικότητες,αλλά δεν ξέρω αν συμφέρει, από άποψη κόστους.Θέλει ψάξιμο.Αν είναι πολύ ακριβοί, βάλε καινούργιους bipolar ηλεκτρολυτικούς ,καλής ποιότητας .
Οι διαφορές των δύο τύπων πυκνωτών, στα γρήγορα και περιληπτικά, είναι:
Πυκνωτές ΜΚΤ= πυκνωτές πολυεστέρα,λειτουργούν σε μια περιοχή θερμοκρασιών από -55 εώς +125 βαθμούς κελσίου και χρησιμοποιούνται σε κυκλώματα τροφοδοτικών,κυκλώματα ήχου και σε διάφορα γενικής χρήσης κυκλώματα.'Εχουν υψηλή αντίσταση μόνωσης.
Πυκνωτές ΜΚP= πυκνωτές πολυπροπυλενίου , λειτουργούν σε θερμοκρασίες από -40 εώς +85 βαθμούς κελσίου και χρησιμοποιούνται βασικά σε κυκλώματα υψηλών συχνοτήτων και όχι μόνο.Έχουν μεγαλύτερη αντίσταση μόνωσης από τους πυκνωτές ΜΚΤ(πολυεστέρα).
-
-
-
-
Μαζι με την αλαγη στα πυκνωτακια,αν θελεις να κανεις κατι σημαντικο,βγαλε τις βιδες μεσα απο τα πηνια και κολλησε τα.
-
-
Μου εξηγεις γιατι ειναι σημαντικη αλλαγη??Τι θα αλλαξει αν κανω αυτο που λες?
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δημιουργία θεμάτων: Όχι
- Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
- Σύναψη αρχείων: Όχι
- Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
-
Όροι Χρήσης