Εγώ αλλά και όσοι αλοι βλέπουν αυτό το post ξέρουμεότι εσύ λες ψέματα
Από αυτό το link http://www.ebay.com/itm/M24-IR-Night-Vision-Tank-Periscope-/170778163198?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item27c32b f7fe
Αλλά και από τα άλλα που έχω αναρτήσει Σαςαποδεικνύω ότι όποιος ιδιώτης θέλει κάτι τέτοιο μπορεί να το αγοράσει άρα δεν είναι παράνομο όπως αναξιόπιστα προαναφέρεικάποιος και πιστέψτε με αν ήταν παράνομηη πόλωση το e-bay έχειτους δικούς του ανθρώπους που τα ελέγχουν
Και επίσης αν κάποιος τελικά αγοράσει ένατέτοιο night vision η τροφοδοσία του είναι 75kv η αξία του αν συντηρηθεί σωστά και είναιπλήρως λειτουργικό είναι αρκετά μεγάλη σαν ένα μουσικό κομμάτι στρατιωτικού υλικούτο οποίο χρησιμοποιούταν στην 2 παγκόσμιο πόλεμο σε άρματα μάχης .
Δεν θα ξανά αναρτήσω σε αυτό το post γιατίέχει καταντήσει γελοίο σε ένα sitte ηλεκτρονικών να χιαστεί να απολογηθώ σε κάποιον/ους ανίδεουςμε τέτοια θέματα και πόσο μάλλον σε κριφουλιδες κάτι που δεν έχει καμία σχέσημε το αρχικό μου ερώτημα την απάντηση μου την πήρα είπαμε 75Κν αυτό μου αρκεί
Αν ο τύπος εξακολουθεί να έχει απορίες καινα συνεχίζει να το παίζει πράκτορας είπα ας μου δώσει το τηλέφωνο της internetikisτου αστυνομίας η όπως αλλιώς αν λέγετε να του δώσω περεταίρω πληροφορίες
Από ότι διαπιστώσατε δεν μας έδωσε κάποιοτηλέφωνο όσο για τα υπονοούμενα που άφηνε για το πρόσωπο μου πίσω έχει η αχλάδατην ουρά