χαχαχα! Μου φαίνεται πως εχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου!
χαχαχα! Μου φαίνεται πως εχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου!
Τράβα φωτογραφίες από την είσοδο ρεύματος μέχρι και την πλακέτα ή ότι μπορείς (καλό ζούμ) .... και ποτέ μην λες ποτέ.
Ακόμα και στο πρόγραμμα που είναι μονό για στύψιμο οταν πάει να περιστραφεί ο κάδος γίνονται υπερβολικά συχνές και ακανόνιστες διακοπές.
Για βγάλε το σωληνάκι από τον πιεσσοστάτη νερού. και ξαναδοκίμασε το πρόγραμμα στο στύψιμο.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κυριακίδης : 23-02-12 στις 08:37
Μέτα από ένα γενικότερο ψάξιμο στο πλυντήριο πιστεύω ότι βρήκα μια άκρη ή μια χρήσιμη πληροφορία για εσάς.
Κούνησα και και χτύπησα λιγάκι το εξάρτημα εκείνο στο οποίο καταλήγει το καλώδιο της πρίζας και μοιάζει με βαρελάκι.(πάντα με βγαλμένη πρίζα). Φαντάζομαι ότι είναι κάτι σαν τροφοδοτικό αυτό. Παρατήρησα λοιπόν ότι το πλυντήριο άρχισε να αλλάζει συμπεριφορά. Συνέχισα να το κάνω μέχρι που το πλυντήριο κατάφερε και ολοκλήρωσε κανονικα το πρόγραμμα του στυψίματος. Έβαλα και ενα πρόγραμμα πλύσης και ξεκίνησε όλες τις διαδικασίες κανονικά. Λόγω πίεσης χρόνου δεν μπόρεσα να το αφήσω να τελειώσει το πρόγραμμα αλλά το απογευματακι θα το κανω και θα επανέλθω.
Αααααα μπράαβοοοοο Πρόδρομε .... ρίξε μερικές σφαλιάρες στον (Γιώργος Ανώνυμος ) που σου το έβγαζε και "άχρηστο " ... ο παρ ολίγον προς εσένα ."μπήχτης " χωρίς λόγο και αιτία.
Πέτα εκείνο που λες "το βαρελάκι" που είναι πυκνωτής αντιπαρασιτικός και ένωσε τα απευθείας. ή βρες ένα αντίστοιχο.
Τελικά σαν να εχει δίκιο ο Γιώργος Ανώνυμος γιατί ούτε και με παράκαμψη του πυκνωτή έχουμε βελτίωση. Μετά από πολύ βάλε βγάλε στην πρίζα και πολύ προσπάθεια αρχίζει να δουλεύει όλο και καλύτερα μέχρι που λειτουργεί κανονικά.Μόλις μείνει για λίγη ώρα εκτός ρεύματος όμως υποτροπιάζει ο ασθενής και κάνει πάλι τα ίδια.Τελικά τι να κάνω,να πάρω τηλέφωνο τον παλιατζή ή έχετε να προτείνετε κάτι άλλο;