δοκίμασες να ξαναεπικοινωνήσεις με τον γείτονα και να του πεις οτι αυτό που πρότεινε δεν είχε αποτέλεσμα ?
δοκίμασες να ξαναεπικοινωνήσεις με τον γείτονα και να του πεις οτι αυτό που πρότεινε δεν είχε αποτέλεσμα ?
Δεν πειράζει .... είναι καλό που έχεις τέτοιον γείτονα κοντά σου . Γιατί αν κάποια φορά φτιάξεις κέικ και τύχει να "παραφουσκώσει" η πλάτη του . Θα ξέρεις ποιος είναι ιδανικός για να έρθει να στο "ξεφουσκώσει ".
Kοπελια μην αγχωνεσαι.Την πλατη την έκοψε περιμετρικά?Η απλά άνοιξε μια τρύπα?Στο ξαναλεω φτιάχνετε αλλα δεν θα ειναι αισθητικώς οπως ηταν.Πρεπει να να να κοπει ενα κοματι της πλατης προσεχτικά,να μπει μια ιδική κόλα που βαζουμε σε αυτες τις περιπτωσεις.Η συνεχεια για να ολοκληρωθει η επισκευη ειναι απο τον τεχνικο..........Ο τεχνικος αν δεν εχει την γνωσει για αυτο τοτε αστο.......Πρεπει κατα αρχην να εχει το καταληλο εργαλειο(εντοπισμος διαροων με υπερηχους)για να βρει ακριβος που ειναι το σκασιμο,και να μη χαλασει ολη την πλατη.Οσο και να σου το αναλύω τωρα δεν εχει νοημα.Το θεμα ειναι να εχει ορεξη ο τεχνικός(αλλα και γνωσεις)για να ασχοληθει.Τι να σου κανω,εισαι μακρια.θα μπορουσα να σου το επισκευασω εγω.
Κάτσε καλά βρε Άκη . όταν μας λένε ότι στην ουσία δούλεψε 3 χρόνια μόνο . και μέσα σε αυτά σάπισαν σωληνώσεις και στην "απραξία " ?
ότι μπαλώματα και να το κάνεις πάλι μπαλωμένο θα είναι .... εκτός και ξηλώσεις τα πάντα και περάσεις νέες μονώσεις .... αλλά το κόστος? όσο σχεδόν ένα καινούριο .
Πάντως μου κάνει εντύπωση που η Bosch (αν και θεωρείται μεγάλο όνομα) ....τα τελευταία χρόνια πιάνει με 400 την κατηφόρα !!
καλό, καλό, άντε να γελάσει και λίγο το χειλάκι μου γιατί έχω σκάσει από το κακό μου με αυτό το θέμα. Θυμάμαι ότι δούλευα 12ωρα στην πρώτη μου τεχνική εταιρεία για να μαζέψω τα λεφτά για να το αγοράσω, δύσκολες εποχές....
Τέλος πάντων, το πήρα απόφαση και θα το πετάξω, ειλικρινά σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας και τις απαντήσεις σας. Καλή συνέχεια
Ρε παιδιά να πω κι εγω τον πόνο μου.... Πρόσφατα χάλασε και το δικό μας BOSCH 23-ετίας με παρόμοια βλάβη. 2 τεχνικοί μας είπαν ότι έχει διαρροή και ότι θέλει 150-180 ευρώ για μετατροπή-αντικατάσταση του στοιχείου της συντήρησης. Η κατάψυξη δουλεύει κανονικά ομως! Η απορία μου όμως που δεν μου λύσανε τα μαστόρια είναι η εξής: Αφού έχουμε ένα μοτερ και μια βαλβίδα για συντήρηση-κατάψυξη, τότε πως λειτουργεί η κατάψυξη ενώ έχει διαρροή φρέον απο την συντήρηση? μήπως δεν είναι κοινό το κύκλωμα?
Πριν γράψετε ένα νέο θέμα στο φόρουμ, ψάξτε ->εδώ<-, κάτι θα βρείτε που δεν ξέρατε.
Δηλαδη ρε Γιαννη αν ηθελε μηχανή ποσο θα σου ελεγαν?Που τους βρισκετε ρε παιδια.Αδερφε ειναι πολυ παλιό ψυγειο.
Το ψυγειο σου θελει αλαγη φίλτρου.Αν ο τεχνικος κρίνει οτι η μηχανη εχει καλη συμπιεση.Το κοστος δεν ξεπερνα σε καμια περίπτωση τα 60 ευρο.Αν παλι εχει οντως διαροη και το στοιχειο ειναι εμφανή(το πιθανοτερο αφου ειναι 23 ετών)τοτε θα δωσεις 10 ευρο παραπάνω για να κλείσουν την διαρροή.