Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 21

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Το avatar του χρήστη plouf
    Μέλος
    Όνομα
    Χρήστος
    Περιοχή
    Ιλιον,Αθήνα

Προεπιλογή

δοκίμασες να ξαναεπικοινωνήσεις με τον γείτονα και να του πεις οτι αυτό που πρότεινε δεν είχε αποτέλεσμα ?

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Φωτεινή
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

του τηλεφώνησα, και μου είπε ότι αυτός έκανε ότι μπορούσε, αφού δεν λειτούργησε με το κόψιμο της πλάτης δεν μπορεί να γίνει τίποτα και να το πετάξω... ο άτιμος και είναι και γείτονας, δύο στενά παραπάνω μένει

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από plouf Εμφάνιση μηνυμάτων
    δοκίμασες να ξαναεπικοινωνήσεις με τον γείτονα και να του πεις οτι αυτό που πρότεινε δεν είχε αποτέλεσμα ?

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Δεν πειράζει .... είναι καλό που έχεις τέτοιον γείτονα κοντά σου . Γιατί αν κάποια φορά φτιάξεις κέικ και τύχει να "παραφουσκώσει" η πλάτη του . Θα ξέρεις ποιος είναι ιδανικός για να έρθει να στο "ξεφουσκώσει ".

Νέο Μέλος
    Όνομα
    ακης
    Περιοχή
    θεσ/νικη

Προεπιλογή

Kοπελια μην αγχωνεσαι.Την πλατη την έκοψε περιμετρικά?Η απλά άνοιξε μια τρύπα?Στο ξαναλεω φτιάχνετε αλλα δεν θα ειναι αισθητικώς οπως ηταν.Πρεπει να να να κοπει ενα κοματι της πλατης προσεχτικά,να μπει μια ιδική κόλα που βαζουμε σε αυτες τις περιπτωσεις.Η συνεχεια για να ολοκληρωθει η επισκευη ειναι απο τον τεχνικο..........Ο τεχνικος αν δεν εχει την γνωσει για αυτο τοτε αστο.......Πρεπει κατα αρχην να εχει το καταληλο εργαλειο(εντοπισμος διαροων με υπερηχους)για να βρει ακριβος που ειναι το σκασιμο,και να μη χαλασει ολη την πλατη.Οσο και να σου το αναλύω τωρα δεν εχει νοημα.Το θεμα ειναι να εχει ορεξη ο τεχνικός(αλλα και γνωσεις)για να ασχοληθει.Τι να σου κανω,εισαι μακρια.θα μπορουσα να σου το επισκευασω εγω.

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Κάτσε καλά βρε Άκη . όταν μας λένε ότι στην ουσία δούλεψε 3 χρόνια μόνο . και μέσα σε αυτά σάπισαν σωληνώσεις και στην "απραξία " ?
    ότι μπαλώματα και να το κάνεις πάλι μπαλωμένο θα είναι .... εκτός και ξηλώσεις τα πάντα και περάσεις νέες μονώσεις .... αλλά το κόστος? όσο σχεδόν ένα καινούριο .
    Πάντως μου κάνει εντύπωση που η Bosch (αν και θεωρείται μεγάλο όνομα) ....τα τελευταία χρόνια πιάνει με 400 την κατηφόρα !!

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Φωτεινή
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

καλό, καλό, άντε να γελάσει και λίγο το χειλάκι μου γιατί έχω σκάσει από το κακό μου με αυτό το θέμα. Θυμάμαι ότι δούλευα 12ωρα στην πρώτη μου τεχνική εταιρεία για να μαζέψω τα λεφτά για να το αγοράσω, δύσκολες εποχές....
    Τέλος πάντων, το πήρα απόφαση και θα το πετάξω, ειλικρινά σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας και τις απαντήσεις σας. Καλή συνέχεια

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Κυριακίδης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν πειράζει .... είναι καλό που έχεις τέτοιον γείτονα κοντά σου . Γιατί αν κάποια φορά φτιάξεις κέικ και τύχει να "παραφουσκώσει" η πλάτη του . Θα ξέρεις ποιος είναι ιδανικός για να έρθει να στο "ξεφουσκώσει ".

Το avatar του χρήστη gsmaster
    ΥπερΣυντονιστής
    Όνομα
    Γιάννης
    Περιοχή
    Γιάννενα

Προεπιλογή

Ρε παιδιά να πω κι εγω τον πόνο μου.... Πρόσφατα χάλασε και το δικό μας BOSCH 23-ετίας με παρόμοια βλάβη. 2 τεχνικοί μας είπαν ότι έχει διαρροή και ότι θέλει 150-180 ευρώ για μετατροπή-αντικατάσταση του στοιχείου της συντήρησης. Η κατάψυξη δουλεύει κανονικά ομως! Η απορία μου όμως που δεν μου λύσανε τα μαστόρια είναι η εξής: Αφού έχουμε ένα μοτερ και μια βαλβίδα για συντήρηση-κατάψυξη, τότε πως λειτουργεί η κατάψυξη ενώ έχει διαρροή φρέον απο την συντήρηση? μήπως δεν είναι κοινό το κύκλωμα?
    Πριν γράψετε ένα νέο θέμα στο φόρουμ, ψάξτε ->εδώ<-, κάτι θα βρείτε που δεν ξέρατε.

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από gsmaster Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε παιδιά να πω κι εγω τον πόνο μου.... Πρόσφατα χάλασε και το δικό μας BOSCH 23-ετίας με παρόμοια βλάβη. 2 τεχνικοί μας είπαν ότι έχει διαρροή και ότι θέλει 150-180 ευρώ για μετατροπή-αντικατάσταση του στοιχείου της συντήρησης. Η κατάψυξη δουλεύει κανονικά ομως! Η απορία μου όμως που δεν μου λύσανε τα μαστόρια είναι η εξής: Αφού έχουμε ένα μοτερ και μια βαλβίδα για συντήρηση-κατάψυξη, τότε πως λειτουργεί η κατάψυξη ενώ έχει διαρροή φρέον απο την συντήρηση? μήπως δεν είναι κοινό το κύκλωμα?
    Όχι ένα είναι το κύκλωμα (κοινό) .... όταν έχουμε διαρροή αυτή αρχίζει να φαίνεται ανάποδα ξεκινώντας από την συντήρηση προς την κατάψυξη και όσο συνεχίζει να έχει διαρροή και χάσει όλα τα υγρά .... στο τέλος δεν θα έχεις ούτε και κατάψυξη .

Νέο Μέλος
    Όνομα
    ακης
    Περιοχή
    θεσ/νικη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από gsmaster Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δηλαδη ρε Γιαννη αν ηθελε μηχανή ποσο θα σου ελεγαν?Που τους βρισκετε ρε παιδια.Αδερφε ειναι πολυ παλιό ψυγειο.
    Το ψυγειο σου θελει αλαγη φίλτρου.Αν ο τεχνικος κρίνει οτι η μηχανη εχει καλη συμπιεση.Το κοστος δεν ξεπερνα σε καμια περίπτωση τα 60 ευρο.Αν παλι εχει οντως διαροη και το στοιχειο ειναι εμφανή(το πιθανοτερο αφου ειναι 23 ετών)τοτε θα δωσεις 10 ευρο παραπάνω για να κλείσουν την διαρροή.

Το avatar του χρήστη j kalai
    Μέλος
    Όνομα
    Γιαννης
    Περιοχή
    Κορωπι

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Κυριακίδης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πάντως μου κάνει εντύπωση που η Bosch (αν και θεωρείται μεγάλο όνομα) ....τα τελευταία χρόνια πιάνει με 400 την κατηφόρα !!
    και βαλε.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Ψυγείο Bosch KG368 SBT πρόβλημα
    από Πέγκυ στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-07-11, 13:39

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι