ελεγξε την t-con και ασφαλειες
όλες οι ασφάλειες είναι εντάξει , τι ενωεις t -con ?
την έχω κοιτάξει και αυτήν αλά δεν βγάζω άκρη ...κανένα σημάδι φθοράς ...την βλέπω για βόλτα στην αντιπροσωπεία γιατί οι δοκιμές με πλακέτες είναι ακριβές
Γεια σου Γιαννη.Εχω και εγω μια παρομοια,και δεν μου ανοιγε ρωτησα και μου ειπαν πως χρειαζεται αναβαθμισει(κουλο ομως τωρα λειτουργει)μου κοστισε 60 ευρα αλλα τι να κανω?Τα δωσα!κοιταξετο αυτο ισως να ναι το προβλημα!
να ευχαριστήσω για τις γρήγορες απαντήσεις ! η tv επεζαι απλά υπήρχε μεγάλη καθυστέρηση στην έναρξη , μετά την αλλαγη των ηλεκρολητηκων παρουσιάστηκε η βλαβη . να διευκρινίσω οτι εγώ την πήρα εντελώς νεκρή , ιδια βλάβη έχω ξανά κάνει ( καθυστέρηση έναρξης ) αλαζωντας τα απαραίτητα και ανατιναγμένα πυκνοτακια και όλα οκ , για αναβάθμιση δε νομίζω , βλάβη σε πλακέτα το πιθανότερο αλά που
νικο led δεν υπάρχουν στο πίσω μέρος χωρίς να είμαι και σίγουρος , αύριο θα ρίξω μια ποιο προσεκτική ματιά για αυτό , υπάρχει και δεύτερο ταμπελακι που αναφέρεις αλά δεν το έχω σιμιωσει ,αύριο θα έχω περισσότερες λεπτομέρειες , μια ερώτηση για εσένα νικολα . πλακέτες για αυτές μέσο ιντερνετ που ειναι σε προσιτή τιμή είναι αξιοποιστες η να κάνω πως δεν τις βλέπω ?
πίσω απο την main είναι η control board, βγάλε την main την λαμαρίνα που τη στηρίζει και απο πίσω είναι η control βγάλε τις καλωδιοταινίες όλες και καθάρισε τις επαφές τους καλά ξανακούμπωσε τες με προσοχή και μέτρησε τις τάσεις Vs και Va αν είναι σωστές έχει ταμπελάκι πάνω στο πάνελ πίσω δεξιά και πάνω που γράφει πόσο πρέπει να είναι.
απο το εξωτερικό μόνο καινούρια έχει και ο χαριτων βασιλειάδης πανηλεκτρονικη αν θες μεταχειρισμένα.
το σασί είναι το F33-LILY(μπ@υρδέλ@)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ : 02-02-12 στις 13:21
Νίκο ο Βασιλειάδης είναι ο elektronik.gr?