Νικο γεια, λοιπόν:

1)Χτύπησα τον μεταβλητό και κάνει κανένα ήχο σε καμιά μπάντα.
2) όπως ανέφερα με τις ανοδικές τάσεις, εκεί που φένεται να έχουμε κάτι περίεργο (μικρή) είναι στη λυχνία DAF.
3)Ακούμπησα το κατσαβίδι στις ανόδους: DL δεν κάνει απολύτος τίποτα
DAF κάνει τσικ τσικ
DF κάνει αλλά πιο λίγο
DK κάνει πέρισσοτερο από όλες
Σημείωση πουθενά βόμβος, μόνο τσικ τσικ. Επισης το ράδιο πιάνει και το σταματήμα του ψυγείου (τσικ πάλι)
4) Πηνία και μεταβλητοί πυκνωτές δεν φένονται πειραγμένοι, και από όσο ξέρω την ιστορία του ραδιοφώνου δεν έχει βάλει κανεις χέρι, επίσης όλα τα κεριά φένονται ίδιας παλαιότητας κτλ.

Σχετικά με τους πυκνωτές τώρα. Θα τους μετρήσω σήμερα αύριο τους πιο ύποπτους τουλάχιστον. Όπτικα όμως το μόνο που ΙΣΩΣ να λέει κάτι είναι πως ο ηλέκτρολυτικός που είναι στη γείωση της κεραίας, στο θετικό του μέρος, έχει ένα πράγμα σαν πολύ μικρό άνοιγμα αυτόν θα τον δω πρώτο, φένεται και δεν φένεται ύποπτος.

Τέλος, και κάτι άλλο: μόλις συνδέω για πρώτη φορά την τάση ακούγεται ένα ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι σε ψηλή συχνότητα που μετά σαν να ζεστεναιται το ράδιο και χάνεται, ίσως ανεβαίνοντας σε συχνότητα μέχρι να μην είναι ακουστή από άνθρωπο. Αφού λοιπόν πάψει να ακούγεται, αν πατήσουμε κουμπι άλλης μπάντας πάλι συμβαινει το ίδιο μέχρι να χαθεί. Το ίδιο φαινόμενο επίσης συμβαινει, και όταν ακουμπάω και μετα απομακρύνω το κατσαβίδι στο ΄τεστ που μου είπες από την DAF. (σε όλα μέσα αυτή!)

Νίκο τώρα αν και το αυτοκίνητο του άβαταρ σου είναι δικό σου θέλω βόλτα επειγόντος!!!