θα το ψαξω βεβαια και μακαρι να το βρω.καθε προβλημα που αντιμετωπιζουμε και στο τελος βρουμε τη λυση του πλουτιζουμε τις γνωσεις μας αν μη τι αλλο...με μια πιο προσεκτικη ματια βλεπω οτι το καναλι που εμφανιζει το θεματακι εχει αλλαγμενα και αλλα τρανζιστορ (2sd669a) ιδια σε κωδικο αλλα μου φαινονται πιο καινουρια παρτιδα.επισης η αντισταση R449 ενω στο σχηματικο λεει 33ω metal 1/4 ακριβειας εδω εχει 100ω απλη αντισταση (κατι τρεχει εδω)......και ειναι αλλαγμενη...αλλο τιποτα δεν βλεπω να εχει διαφορα.τα τρανζιστορ που μου δινεις εναλακτικα δεν πιστευω πως μπορω να καταφερω να τα τοποθετησω σωστα.. μαλλον χρειαζονται τις δικες σου γνωσεις(για να το λες ομως κατι θα ξερεις)θα προτιμουσα να βρω 2 ζευγαρια 3055/2955 σε καλη μαρκα ωστε οι ριθμισεις να ειναι πολυ κοντα και να μην μπλεξω σε περιπετειες που δεν μπορω να αντιμετωπισω.Σακη μπορεις να μου προμηθευσεις τα τρανζιστορ 3055/2955 σε οποια ποιοτητα πιστευεις απο την εμπειρια σου οτι ειναι καλη?

Απάντηση με παράθεση
μηπως το πειραξε το ολικο recap το μηχανημα???
τοσο καιρο εγω δεν ειχα καταλαβει το παραμικρο οτι κατι δεν παει καλα,αλλα ουτε και τωρα καταλαβαινω ακουστικα τουλαχιστον καποια διαφορα προς το χειροτερο...να μην πω οτι μετα το recap ισως να εχει λιγο περισσοτερη διαυγεια στον ηχο και σαν κατι να αλλαξε στα μπασα,παλια επαιζα με +1 bass ενω τωρα flat.αλλα μαλλον θα ειναι η ιδεα της ικανοποιησης μετα το recap και λοιπες ριθμισεις.
anyway.επειδη ειμαι απο επαρχια και εδω δεν μπορω να βρω ας το πουμε ''καλα'' 3055/2955 μηπως εχεις να μου προτεινεις καποια ακρη να ψαξω αλλιως σε περιπτωση που βαλω τα 21193&21194..ποιο μπαινει στη θεση ποιου και τι πρεπει να προσεξω...να τα παρω απο ελλαδα γιατι με τα ebay και το εξωτερικο δεν τα παω καλα.ο επιμενων ελληνικα!!!!