σημερα βρηκα λιγο χρονο και ασχοληθηκα με τις ριθμισεις του ενισχυτη μου..αλλα συμβαινει κατι παραξενο...ενω ο ενισχυτης δουλευει πολυ καλα χωρις κανενα προβλημα.ριθμισα λοιπον το ρευμα ηρεμιας στο δεξι καναλι στα 33mv(30mv δινει το manual)παω να ριθμισω και το αριστερο και η ταση παιζει μεταξυ 30mv και παει μεχρι 33,5mv!χωρις να μενει σταθερη...ολο ανεβοκατεβαινει δηλαδη 30-33mv δεν γνωριζω αν ηταν και πιο παλια ετσι μιας και ποτε δεν το ειχα τσεκαρει στο παρελθον..αλλα μου φενεται περιεργο το δεξι να μενει σταθερο και το αριστερο να εχει μια διακημανση 3mv.φυσικα τον δοκιμασα για θερμοκρασιες περιπου κανενα 2ωρο στην αρχη σιγα σιγα και μετα στα γκαζια και δουλευει χωρις κανενα προβλημα.υπαρχει περιπτωση καποιος πυκνωτης κεραμικος-τανταλιου να εχει αρπαξει απο τα χρονια και να ανεβοκατεβαζει την ταση????οι λιγες γνωσεις μου σταματουν εδω.ισως σε καποιον να εχει ξανατυχει κατι τετοιο και να μπορεσει να με βοηθησει.επισεις το dc στην εξοδο το ριθμισα κοντα στο 0 μετα απο 15 λεπτα ανοιχτος
για οσους βρουν την ευκαιρια να ριξουν μια ματια στο manual να δουνε λιγο τον τροπο με τον οποιο μετρας την ταση ρευματος ηρεμιας.(στη θεση της αντιστασης που ριθμιζει την ταση ηρεμιας εχω βαλει πολυστροφο τριμμερ ακριβειας)
υ.γ σ'αυτο το καναλι στο παρελθον ειχαν αλλαχτει τα τρανζιστορ 2N3055/MJ2955