Μπραβο Περικλη!Εγω εχω ενα 145romeo-junior,ενα lancia δ τετραπορτο,ενα fiat dukatto compinato για την δουλεια της οικογενειας τα προιγουμενα...Και δικο μου ενα lancia delta hpe turbo 2000cc (integrale μοτερ) με ηρεμους εκεντροφορους...200ps.Οταν τρεξεις να μας ανακοινωσεις...
φουλ ιταλος μπραβο!αυτα ειναι!!!χωρις πλακα τωρα να επανερθουμε στο θεμα των ενισχυτων...αξιζει τελικα να ψαξουμε διαφορα μοντελα vintage ενισχυτων που πραγματικα φευγουν απο το hi-fi και τεινουν να αγγιζουν το hi-end παρα τα χρονια τους???ο καλος ενισχυτης οπως λεει και παραπανω ο σακης θα πρεπει να ανταποκρινεται σχεδον παντου και να ειναι αξιοπιστη και στιβαρη κατασκευη για να μας συντροφευει αρκετα χρονια...το μονο κακο στην υποθεση ειναι οτι λογω παλαιοτητας δεν γνωριζω τουλαχιστον εγω ποια ειναι αυτα τα μοντελα ωστε να τα βρουμε με λιγο ψαξιμο και με ενα καλο service να εχουμε ενα μηχανημα στο ρακ μας που να μην εχει να ζηλεψει τιποτα απο σημερινα βαφτισμενα hi-end υπερτιμημενα.καθε προταση δεκτη οσον αφορα κατασκευαστες-μοντελα!
υ.γ Σακη για σενα χτυπα η κουδουνα μιας και απο τα χερια σου περασαν φανταζομαι εκαντονταδες μηχανηματα.
Δικη μου γνωμη ειναι πως το συγκεκριμενο συστημα που εχεις,ειναι κομψο και ομορφο για αυτο που φαινεται πως ζητας.Ομως αραγε πιο να ειναι το αποδοτικο φασμα στο πλαστικο διαφραγμα των μεγαφωνων,των mission M73 ;Απλα το ομορφο στυλ τους μπορει και αναιρει την απλοτητα της αποδοδης τους.Αντιθετα,στα απιθανα olufsen s80,αν ειναι καλοδιατηρημενα τα μεγαφωνα,μεσαιων,πριμων,σε μια καμπινα υπολογισμενων σωστων λιτρων,θα μπορουσαν να δωσουν ενα μεγαλειωδεις ακουσμα.Για τον ενισχυτη που εχεις ολα αυτα.
μολις αλλαχτηκαν ολοι οι πυκνωτες...(50 για την ακριβεια)απλα στον προενισχυτη φορουσε ενα ζευγαρι 10uf 16v και επειδη δεν βρηκα εβαλα 10uf 100v.ελπιζω να μην εκανα βλακεια.το ρευμα ηρεμιας το ριθμιζει με αντιστασεις γυρω στα 400ω 1/4 στο καθε καναλι.αφαιρεσα τις αντιστασεις και στη θεση τους εβαλα πολυστροφα τριμμερ 1κω.ριθμισα το ρευμα ηρεμιας στα 30mv (οπως λεει ο κατασκευαστης αφαιρωντας εναν βραχυκυκλωτηρα)το dc στην εξοδο ειναι σχεδον ακριβως 0.ολα αυτα μετα απο κανενα 10 λεπτο ανοιχτος ο ενισχυτης.οι εντασεις που ακουω ειναι το πολυ μεχρι την μεση μιας και τα ηχεια ειναι ευκολα..να ανεβασω λιγο το ρευμα ηρεμιας δεδομενου οτι δεν κανω παρτυ???και αν ναι ποσα mv θα πρεπει να το ανεβασω????
αααα μεγαλε μου αν δεν ανεβασεις καμμια φωτο δεν σου δινω καμμια πληροφορια !!!!!![]()
αψογος ...πολυ καθαρη δουλεια .... το ρευμαηρεμιας μπορεις ανετα να το ανοιξις ενα 20% ακομα Προσοχη ομως θελει γιατι οι θερμοκρασιες αυτη την εποχη ειναι χαμηλες μια και ειναι χειμωνας και η θερμοκρασια χωρου ειναι γενικα χαμηλη .. αν θες να το ανοιξεις πρπει να ξαναδεις θερμοκρασιες πανω στην ψυκτρα και επισης αν για καποιο λογο μετα την αυξηση η θερμοκρασια η η πολωση """ τσουλανε""" προς τα πανω μετα απο ακποιο χρονικο διαστημα
αυτα
για αρχαριος καλος ειμαι!δηλαδη σακη απο 30mv να το παω αφοβα στα 35mv???αφου πρωτα ελεγξω τις θερμοκρασιες.
ακριβως και με προσοχη