Φιλιππα μια ειναι δεν εχουν και δευτερη ειναι στις επαφες του ρελε τετοιες βαζω και εγω στις δικες μου 47Ω με μικροτερη θα καει η ασφαλεια.
Φιλιππα μια ειναι δεν εχουν και δευτερη ειναι στις επαφες του ρελε τετοιες βαζω και εγω στις δικες μου 47Ω με μικροτερη θα καει η ασφαλεια.
Με 47Ω που βαζω μου περιοριζει το ρευμα φορτισης στα 5Α περιπου.
Αλήθεια Θάνο, αυτές οι αντιστάσεις πρέπει να αντέχουν σε μεγάλη στιγμιαία ισχύ. Από πού τις αγοράζεις εσύ;
Φιλιππα εγω βαζω απλη αντισταση 47Ω/5W γιατι εχω ξεχωριστο τροφοδοτικο για την χαμηλη ταση.
Οι κατασκευαστες για λογους οικονομιας περνουν την ταση αυτη απο τα 300ν με αντισταση και ζενερ και αφου ξεκινηση ο παλμος τοτε την ταση την παιρνουν απο το δευτερευον του μετασχηματιστη ισχυος(υπαρχει ενα δικτυωμα) αλλα εκει υπαρχει και το προβλημα μεχρι να σταθεροποιηθη ο παλμος υπαρχει ενας χρονος 3 δευτερολεπτων περιπου η αντισταση αυτη τραβαει ολο το ζορι ας το πουμε ετσι απλα με αποτελεσμα ειναι να καιγεται με την παροδο του χρονου.
ΑΣΧΕΤΟ
Αλλα ενδιαφερει
Μιας και το βρηκα. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΥΓΚΟΛΛΥΣΕΩΝ ιδυματος ευγενιδου
http://www.eugenfound.edu.gr/appdata...f/e_b00047.pdf