-
για τα λεφτα του μονο στα 20 euro που κοστιζει ειναι τζαμπα - ευκαιρια , εχω παρει 2 κομματια το ιδιο κ 2 φιλαρακια μου εδω κ 3 χρονια κ ειμαστε απολυτα ευχαριστημενοι ολοι . για να αρχισει να φορτιζει ομως πρεπει η ταση της μπαταριας να ειναι απο 7 volt κ πανω τουλαχιστον , για κυταξε το αυτο φιλε . κ για να πω κ την αληθεια ειναι το μονο μαγαζι στην ελλαδα - αυτο το εχω συναντησει μονο στο εξωτερικο - στο οποιο αγοραζεις π.χ. μια tv - radiocd- η τον ανωτερω φορτιστη κλπ κ αφου εχεις ανοιξει την συσκευασια το εχεις δοκιμασει - δουλεψει το εχεις καψει η δεν σε ικανοποιει ο ηχος η εικονα κλπ , εχεις το δικαιωμα να πας πισω αυτο που αγορασες εντος 30 ημερων , εγω προσωπικα ειχα αγορασει radio-cd αυτοκινητου το ειχα για 28 ημερες το ειχα δουλεψει ολο αυτο το διαστημα στο αυτοκινητο το πηγα πισω λεγοντας δεν με ικανοποιησε ο ηχος του κ πηρα πισω τα λεφτα μου με την αποδειξη κ ανοιγμενη την συσκευασια επαναλαμβανω κ χωρις καμμια ερωτηση απο το lidl παιρνεις τα χρηματα σου πισω στο ακεραιο κ το σημαντικο ειναι οτι δεν σε υποχρεωνει να αγορασεις κατι αλλο απο εκει . αν γινεται αυτο αλλου πεστε μου να μαθω σε ποιο μαγαζι το εχετε συναντησει πως λεγεται κ που ειναι ...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη radiomario : 20-01-12 στις 23:49
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δημιουργία θεμάτων: Όχι
- Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
- Σύναψη αρχείων: Όχι
- Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
-
Όροι Χρήσης