Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 70

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Στράτος
    Περιοχή
    Χανιά

Προεπιλογή

Θα σου πώ και 'γώ τον δικό μου μπακαλίστικο τρόπο. (πολύ θα με κράξουνε αλλά δεν πειράζει)
    Αγόρασα από τοπικό κατάστημα ψυκτικών μονό μανόμετρο με 25 ευρό περίπου κομπλέ με τα λάστιχα του.
    Εδώ από ebay διπλό http://www.ebay.de/itm/Refrigeration...item3f11ba23fb
    2κιλη φιάλη φρέο που επιστρέφετε όταν αδειάσει και την επόμενη φορά πληρώνεις μόνο το φρέο. Το κιλό που είναι η φιάλη μίας χρήσης έκανε 18 ευρό και τα δύο κιλά 22 ευρό μετά την πρώτη φορά. Αν θυμάμαι καλά 15 ευρό έκανε άδεια η 2κιλη φιάλη.Ρώτησα ψυκτικό πόσο πίεση έπρεπε να μου δείχνει το μανόμετρο(αν θυμάμαι καλά θέλει 90 καλοκαίρι, όχι με πολλή ζέστη.), έβαλα στην ψύξη το ερκοντίσιον και συμπλήρωσα φρέο. Μαζί με κάποιους αντάπτορες μου στοίχισε περίπου 70-80 ευρό. Ο μάστορας μου ζητούσε 100 για κάθε ερκοντίσιον. Να σημειώσω ότι έκανα μεταφορά σε 3 μηχανήματα και έχω γνώσεις υδραυλικού και έτσι με σήμφερε και μου έμειναν και τα εργαλεία.

Το avatar του χρήστη Nemmesis
    Μέλος
    Όνομα
    Παναγιωτης
    Περιοχή
    Πτολεμαιδα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από stratos111 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα σου πώ και 'γώ τον δικό μου μπακαλίστικο τρόπο. (πολύ θα με κράξουνε αλλά δεν πειράζει)
    Αγόρασα από τοπικό κατάστημα ψυκτικών μονό μανόμετρο με 25 ευρό περίπου κομπλέ με τα λάστιχα του.
    Εδώ από ebay διπλό http://www.ebay.de/itm/Refrigeration...item3f11ba23fb
    2κιλη φιάλη φρέο που επιστρέφετε όταν αδειάσει και την επόμενη φορά πληρώνεις μόνο το φρέο. Το κιλό που είναι η φιάλη μίας χρήσης έκανε 18 ευρό και τα δύο κιλά 22 ευρό μετά την πρώτη φορά. Αν θυμάμαι καλά 15 ευρό έκανε άδεια η 2κιλη φιάλη.Ρώτησα ψυκτικό πόσο πίεση έπρεπε να μου δείχνει το μανόμετρο(αν θυμάμαι καλά θέλει 90 καλοκαίρι, όχι με πολλή ζέστη.), έβαλα στην ψύξη το ερκοντίσιον και συμπλήρωσα φρέο. Μαζί με κάποιους αντάπτορες μου στοίχισε περίπου 70-80 ευρό. Ο μάστορας μου ζητούσε 100 για κάθε ερκοντίσιον. Να σημειώσω ότι έκανα μεταφορά σε 3 μηχανήματα και έχω γνώσεις υδραυλικού και έτσι με σήμφερε και μου έμειναν και τα εργαλεία.
    κινδυνευουν τα μηχανηματα σου... η πιεση που εχει μεσα ενα κλιματιστικο εξαρτατε απο πολλα πραγματα ακομα και απο τον τυπο του υγρου... αναλογα τον τυπο το 90 μπορει να ειναι λιγο μπορει να ειναι και πολυ!
    φανατικος αντιαεικινηστης....
    δεν επιτρεπω την εξελιξη γιατι εχω πετρελαια...

Παρόμοια Θέματα

1. προβλημα με aircondition
    από hlektrologos000 στο forum Κλιματιστικό
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο Μήνυμα: 22-10-06, 19:07

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία