-
Φιλε Σακη .....
Σ΄ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις σου ......
Οπως ειπα και πιο πανω , το ενα καναλι του ενισχυτη που δουλευει ειναι αυτο που φοραει τα 2SA1302 και 2SC3281 .
Αυτα ειναι τα αυθεντικα τρανζιστορ και ΣΙΓΟΥΡΑ δεν τα πειραζω . Σε αυτο το καναλι βρισκεις και C2238B και A968B καθως επισης και
MPS W92 , MPS W42 , MPS A92 , MPS A42 , MPS 6521 , MPS6523 .
Στο καναλι που δεν παιζει βρισκω ενα MJL3281A καμμενο , τρεις αντιστασεις σπασμενες και εκτος απο τα A42 και A92 που ειναι αυτα που πρεπει , τα υπολοιπα μικρα τρανζιστορ ειναι BC560B .
Τα Driver ειναι τα C2238 ΚΑΙ A968 αλλαγμενα και αυτα αλλα χωρις Β , δηλαδη λιγοτερα Volt .
Εβγαλα λοιπον πριν απο λιγο το καλο καναλι και εγραψα τα υλικα του και αυριο βγαινω προς αναζητηση .
Σε καμμια περιπτωση δεν θα εβαζα το κιτ της C&A στο τροφοδοτικο του Numark . Για τον C&A εχω δικο του τροφοδοτικο και τον εχω σε αλλο αλουμινενιο κουτι και απλως θα αλλαζα κουτια ( κιτ Νο 247 , ενισχυτης 120W / 8Ω , με τελικα HITACHI 2SK135 - 2SJ50 ) .
Να εισαι σιγουρος οτι δεν θα εκανα ποτε τετοιο καννιβαλισμο , οπως ειπες και συ ......
Υ.Γ. Ξερεις αν θα μπορουσα καπου να βρω 2SA1302 και 2SC3281 αυθεντικα ;
Υ.Γ. Πραγματι ο 120W με Mosfet δεν εχει VI limiter . Εχει ομως ο 100W της ιδιας εταιριας αλλα δεν εχει Mosfet ....... Τον εχω και αυτον.......
Και φυσικα κανενας απο τους δυο δεν εχει ldr input limiter......
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ILIASDJ1 : 16-01-12 στις 22:15
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δημιουργία θεμάτων: Όχι
- Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
- Σύναψη αρχείων: Όχι
- Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
-
Όροι Χρήσης