Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 73

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Το avatar του χρήστη crown
    Νέο Μέλος
    Όνομα
    ΚΩΣΤΑΣ
    Περιοχή
    ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

Προεπιλογή

ντροπη σου βρε ανθρωπε του θεου να μιλαs τοσο απαξιωτικα για παιδια σαν τον ΚΟΚΑΡ (δεν τον ξερω τον ανθρωπο)αλλα βλεπω τη συμμετοχη του εδω μεσα............και εχει χαρισει πολλα πραγματα(δωρεαν)σε αντιθεση με σενα που εισαι ολο στην ΤΡΑΚΑ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗ Αι στο καλο ΤΟ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ
    ΦΤΑΝΕΙ ΕΓΩ ΠΙΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΧΩ ΣΙΧΑΘΗ

2. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον crown για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

patent61 (20-01-12)

Το avatar του χρήστη ikaros1978
    Μέλος
    Όνομα
    Βαγγελης
    Περιοχή
    θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από crown Εμφάνιση μηνυμάτων
    ντροπη σου βρε ανθρωπε του θεου να μιλαs τοσο απαξιωτικα για παιδια σαν τον ΚΟΚΑΡ (δεν τον ξερω τον ανθρωπο
    δεν ξερεις τον ΚΟΚΑΡ?
    καλυτερα...δεν αξιζει να τον γνωρισεις.Χαλια μαυρα ανθρωπος,εγωιστης,δεν μιλαει σε κανεναν,ολο ειρωνευεται,αν του ζητας βοηθεια δεν σου απανταει,το παιζει οτι κατι ξερει και γενικα μακρια απο ανθρωπους σαν τον ΚΟΚΑΡ!

δεν ντρεπομαστε λεω εγω???
    Και σιγουρα την ιδια αποψη θα εχεις και για THANOS,SPIRAKOS,KENTAR,FILMAN,P.GABR,CLOCKMAN,TOMH ELL,LEOSEDF,GR_KYROS,REP,MOUTOULOS και δεκαδες αλλα παιδια που ξεχναω τωρα ....που ετσι και κατσουν σε ενα τραπεζι ολοι μαζι με την κλεινουν την ΝΑSA!!! Αν και αυτοι ειναι προβληματικοι και σε ζηλευουν,τοτε ναι...θελω να κανω παρεα με προβληματικους και ζηλιαρηδες

4. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον ikaros1978 για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

patent61 (20-01-12)

Το avatar του χρήστη Phatt
    Μέλος
    Όνομα
    Παναγιώτης
    Περιοχή
    Σέρρες

Προεπιλογή

Αν και ο ΚΟΚΑΡ δεν χρειαζεται συνηγορους, αισθανομαι την αναγκη να πω κι εγω την γνωμη μου για αυτην την αδικια.Τον γνωρισα απο εδω μεσα, και ηταν απο τους πρωτους ανθρωπους μου με βοηθησε στα ηλεκτρονικα, χωρις να εχουμε ειδωθει αλλου με προσκαλεσε στο σπιτι του για καφε μου ελυσε πολλες αποριες, αν και τον εχω κουρασει γιατι το επιπεδο μου ειναι βρεφικο μπροστα στο δικο του.Επισης, μου εχει δωσει και υλικα, δωρεαν.Ειναι κριμα να λεγονται τετοια λογια για τον Κωστα, εχει αποδειξει αρκετες φορες ποιος ειναι, και αν ειπαν 3-4 ανθρωποι πεντε κουβεντες υπερ του, ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν πολλοι περισσοτεροι που εχουν βοηθηθει.

Για την περιπτωση του Κυριακου δεν θα ηθελα να σχολιασω κατι.
    ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ!!
    "Πατριωτισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα την αγάπη για τη χώρα σου. Εθνικισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα το μίσος για τις άλλες." Charles De Gaulle.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας