Σελίδα 4 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 73
    Το avatar του χρήστη weather1967
    Νέο Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Αθήνα-Περιστέρι

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από KOKAR Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δημήτρη νομίζεις οτι κατι τέτοιο θα του έδινε άφεση "αμαρτιών" ?
    Καμμιά Κώστα,αλλά δυστυχώς ο εγωισμός πολλές φορές είναι υπεράνω τής λογικής.
    Δημήτρης
    Aθήνα - Περιστέρι
    http://users.otenet.gr/~meteo/index.html

Μέλος
    Όνομα
    ΘΥΜΙΟΣ
    Περιοχή
    ΑΓΡΙΝΙΟ

Προεπιλογή

Για την ιστορια.....Εργαζομαι απο το 1983 στις επισκευες ηλεκτρονικων ειδων ,απο το 1993 εχω δικο μου εργαστηριο ΔΕΝ ειμουνα ποτε επισημο ουτε ανεπισημο service εταιριας ,ετρωγα και τρωω εκατονταδες εργατοωρες στη διαγνωση βλαβων .
    Δουλεψα για καποια χρονια ως αναπληρωτης σε σχολεια. ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν εκρυψα απο ΚΑΝΕΝΑ οτι γνωριζα ,ουτε ακομα και απο αυτους που στο παρελθον μου ειχαν αρνηθει τη βοηθεια.
    Απαραδεκτος και σκοταδιστης οποιος το κανει.

3. 22 μέλη ευχαρίστησαν τον ΘΥΜΙΟΣ για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

abet (20-01-12), αθικτον (19-04-12), aeonios (15-01-12), ΠΑΝ (15-01-12), Damiano (23-01-12), ikaros1978 (15-01-12), johnnkast (15-01-12), kaptenlouna (15-01-12), kentar (20-01-12), klik (20-01-12), KOKAR (15-01-12), leosedf (15-01-12), lepouras (17-01-12), Nemmesis (15-01-12), nikman (16-01-12), Papas00zas (16-01-12), patent61 (20-01-12), ta03 (20-02-12), takisegio (15-01-12), The Professor (23-01-12), tomhel (15-01-12), weather1967 (15-01-12)

Το avatar του χρήστη takisegio
    Μέλος
    Όνομα
    Παναγιώτης
    Περιοχή
    Αιγιο

Προεπιλογή

συμφωνω Θυμιο μου εχει συμβει και εμενα πολλες φορες να δωσω τα φωτα μου και μετα η αγνοηση..........

Το avatar του χρήστη Papas00zas
    Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Καστοριά

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από jimmys13 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα μπορούσε να φταίει ακόμη και ο Optocoupler στο τροφοδοτικό. Ο Κυριάκος μπορεί να έδωσε το λόγο του σε αυτόν που του φανέρωσε τη λύση ότι δεν θα την αποκαλύψει. Ωστόσο ποτέ δεν είναι αργά, αν θέλει μπορεί να δώσει τη λύση του μυστηρίου, βοηθώντας τουλάχιστον εκείνους που προσπάθησαν (ο καθένα με τις γνώσεις του) να βοηθήσουν τον ίδιο.

Γιατί κανένας δεν είναι παντογνώστης. Όταν κάποιος λέει την άποψή του σε ένα θέμα, περιμένει και τον αντίλογο για να γίνει καλύτερος και να κατανοήσει για ποιο λόγο η αρχική του υπόθεση ήταν εσφαλμένη. Έτσι ανατροφοδοτεί την εμπειρία του και εξελίσσετε η ανθρωπότητα. Και επειδή έχω μάθει να διδάσκομαι από τα σφάλματα των άλλων, αλλά και από την ιστορία, θα αναφέρω το εξής:

Ακριβώς στο σημείο αυτό διακρίνονταν και οι αρχαίοι Έλληνες. Δημιούργησαν έναν πολιτιστικό και τεχνολογικό γίγαντα επειδή μοίραζαν τις γνώσεις τους, δίνοντας μάλιστα τα φώτα σε όλο τον κόσμο. Όταν επί Βυζαντίου σταμάτησε να γίνεται αυτό, διότι η νέα για τότε θρησκεία δεν προωθούσε την διαιώνιση των γνώσεων και της φιλοσοφίας, τότε ήρθε η κατάρρευση, αργά αλλά σταθερά. Σήμερα δεν έχουμε πολιτιστική συνέχεια με τους αρχαίους (και εκεί βρίσκουν πάτημα κάποιοι να λένε διάφορα για εμάς, προσπαθώντας να αποδείξουν ότι δεν έχουμε ούτε και βιολογική συνέχεια). Όμως για αυτόν ακριβώς τον λόγο κατανοώ απολύτως γιατί όλος ο κόσμος κατέχει τα φώτα, ενώ εμείς μείναμε με μια "σβησμένη δάδα". Ας μην ακολουθήσουμε την πολιτιστική συνέχεια του μεσαιωνισμού, οι γνώσεις πρέπει να μοιράζονται και όχι να καίγονται στην πυρά, γιατί μπορεί ο πολιτισμός μας να έπιασε "πάτο", όμως τίποτα δεν μας εγγυάται ότι δεν μπορούμε να πάμε ακόμα ποιο κάτω. Σκεφτήκατε τι έχει να γίνει μόλις "ξεκολλήσει" / "σπάσει" ή "τρυπήσει" ο πάτος...;;
    Αποστόλη, έτσι και πάμε παρακάτω του πάτου, θα γίνει το σώσε, και το λέω πολύ ευγενικά. Δυστυχώς σήμερα έχουν ισοπεδωθεί τα πάντα και επιπλέον, αν δε το έχεις προσέξει, έχουμε αφήσει τον πάσα ένα ξένο να μας κάνει ό,τι θέλει αυτός. Αυτό βέβαια ξεκίνησε μετά τη μεταπολίτευση το'74 και έχει φτάσει ως τις μέρες μας.

Το avatar του χρήστη Τρελός Επιστήμονας
    Uploader
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Κλεινόν Άστυ (Μολυσμένες Αθήνες)

Προεπιλογή

Η απόκρυψη της γνώσης δεν ταιριάζει εδώ. Μήπως όμως παρατράβηξε αυτή η συζήτηση;
    Είμαι αυτό που κάθε στιγμή γίνομαι.

7. 3 μέλη ευχαρίστησαν τον Τρελός Επιστήμονας για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

Hary Dee (07-02-12), spirakos (15-01-12), The Professor (23-01-12)

Το avatar του χρήστη crown
    Νέο Μέλος
    Όνομα
    ΚΩΣΤΑΣ
    Περιοχή
    ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

Προεπιλογή

νομιζω οτι πρεπει εδω να στο σταματησουμε μιαs και ο συγραφεαs του post αγνοει ολα τα σχολια μαs προφανωs καταλαβε τι εχει γινει

Το avatar του χρήστη Papas00zas
    Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Καστοριά

Προεπιλογή

Εμένα να δεις. Έχω φάει χέσιμο και χέσιμο από συμμαθητές.
    Απάντηση στο # 33

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Θοδωρής
    Περιοχή
    patra

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ΚΥΡΙΑΚΟΣ 69 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βρέθηκε η βλάβη, δεν θα την δημοσιεύσω, εφόσον η πηγή που με βοήθησε δεν ήταν το ίντερνετ.
    ...
    Δηλαδή πόσο χρονών??? 5??? 7??? Δεν καταλαβαίνω.. Φοβάσαι μην σου πάρουμε την τέχνη?? Βρε λες να ανακάλυψε κανά τροχό ο άνθρωπος??? Άραγε αν κάποιος ήξερε να σε βοηθήσει, θα συνέχιζες τν συζήτηση σε πμ??? για να μην το μάθουμε οι υπόλοιποι???
    και το ότι το βρήκες μόνος σου και όχι από το ιντερνετ τι μας το είπες?? για να σου δώσουμε τα εύσημα?? Μπράβο σου λοιπόν.
    μπράβο σου που γονατίζεις τις αξίες και το σκεπτικό του σιτε, μπράβο σου που στην ηλικία σου έχεις ακόμα αυτό το σκεπτικό.. Φαντάζομαι όμως πως αν κάποιος ήξερε να σε βοηθήσει να βρεις την λύση, θα ήθελες να στην δημοσιοποιήσει (μιας και γι αυτό άνοιξες νέο θέμα).. Τέλος πάντων σε καμία περίπτωση δεν νομίζω κάποιος να συμμερίζεται αυτήν σου την στάση και λεγόμενα..
    Όποιος χαμογελάει ,όταν όλα γύρω του πάνε στραβά
    σίγουρα έχει σκεφτεί κάποιον για να ρίξει το φταίξιμο...
    ------------------------------------------------
    Τα πράγματα είναι απλά.
    Tο μπέρδεμα είναι να το καταλάβεις..

ΚΥΡΙΑΚΟΣ 69

Προεπιλογή

Χαίρομαι που οι γνωστοί άγνωστοι του φόρουμ έδωσαν τέτοια έκταση στο θέμα...
    Μου άρεσε πολύ και η ταμπέλα κομπλεξισμος !!!

Δημόσια ανακοίνωση :

Όποτε ζήτησα βοήθεια για τηλεόραση έφαγα σκατά απο τους συμφορουμητες, βρήκαν την ευκαιρία να με προσβάλουν και να με συκοφαντήσουν,
    ακόμα ακόμα να με εξευτελίσουν , χτυπώντας το θέμα πολύμετρα.. για το οποίο με ζηλεύουν.

Και τελικά, ποτέ δεν πήρα πραγματική βοήθεια απο κανέναν εδώ μέσα, έστω για ένα ρημάδι θέμα.

Τελικά .. γιατί συνεχίζω να γράφω μέσα στο φόρουμ ? εφόσον δεν με εξυπηρετεί ή ωφελεί σε τίποτα ?

Απάντηση: ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΟΧΑΣ , και απλά κρατάω επαφη με 18 άτομα που έχουν κάποιο ενδιαφέρων σε σχέση με τους χιλιάδες ως εγγεγραμμένα μέλη.

Το avatar του χρήστη leosedf
    Συντονιστής
    Όνομα
    Κωνσταντίνος
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

OK να πούμε το διαχειριστή να σε διαγράψει και να μιλάς με τους φίλους σου στο msn κλπ.
    Ξεκινώ εγώ να διαγράφω όλα τα θέματα σου από τώρα.
    900MHz-64GHz

Σελίδα 4 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία