αααχχ μου γύρισαν μνήμες από τα παιδικά χρόνια.
"κι εγώ δεν σου δίνω να κάνεις με το ποδήλατό μου αφού κι εσύ δεν μου έδωσες χθες το πατίνι σου"
να μαστε όλοι καλά. και να μεγαλώσουμε κάποια στιγμή
αααχχ μου γύρισαν μνήμες από τα παιδικά χρόνια.
"κι εγώ δεν σου δίνω να κάνεις με το ποδήλατό μου αφού κι εσύ δεν μου έδωσες χθες το πατίνι σου"
να μαστε όλοι καλά. και να μεγαλώσουμε κάποια στιγμή
moutoulos προτεινω μονιμο banned αναστατωνει ολη τη κοινοτητα και αερογραφει και αυτοεπαινειται!!!!!!!!ΒΟΛΟΣ ΟΛΕ!!!!!!!
μου αρέσει η υπογραφή του..... μήπως να την άλλαζες, τουλάχιστον το πρώτο κομμάτι
Γίνε καλύτερος άνθρωποςκαι τεχνίτης,
με όπλα σου την γνώση και τα καλά εργαλεία !!Μετριότητα = Αποτυχία.
patent61 (20-01-12)
+1000 κωστα.αραγε τι εχουν να πουν οι Βολιοτες που τον γνωριζουν και επειδη σε κανα μηνα θα παω θα το μαθω......θα επιστρεψω με ντοκουμεντα......
*** No GreekLish Please ***
Παρακαλώ γράφετε με ελληνικούς και μόνο χαρακτήρες
.............................www.howtofixit.gr
ολοι κοιταται το κρεμμυδακι και τη φρεσκια ντοματα, κι ομως για οσους δεν εχουν καταλαβει ακομη η φακη ειναι το ζουμι της
Αν τωρα παρεις 3/4 σαρδελας και 6 πακοτινια και τα ανακατευσεις με μια ασφαλεια 1.5Α βραδειας τοτε και μονο μπορεις να δεις το φως στην ακρη του τουνελ
Και οπως προχωρουσε ο Spiderman στο δρομο γραφει σε ενα τοιχο "ο Superman ειναι πουστης και πρεζακιας". Τη ψηλιαζεται ο Superman τη δουλεια και απαντα στον διπλα τοιχο "O Spiderman ειναι ο Piter Parker"
Ζητω η Α.Ε.Κ.
Την αμφισβήτηση τη δεχόμαστε σαν προσβολή στην ανθρωπιά μας
Δηλαδή φίλε Κυριάκο ήθελες και απαντήσεις από σχετικά άτομα και μόνο ανοίγοντας το θέμα.
Υποθέτεις ότι εδώ είναι κάποια υπηρεσία που θα σε βοηθάει στις επισκευές σου? EURAS το λένε ψάξε στο google και ΠΛΗΡΩΣΕ το μιας και σου αρέσουν τα εργαλεία.
Και φυσικά μη μας λες τις λύσεις σε βλάβες κλπ.
900MHz-64GHz
Ρε σεις, η λύση είναι απλή. Μη του δίνετε σημασία αν νομίζετε ότι δε την αξίζει.
Κι εσύ όμως ρε Κυριάκο πρόσεχε τι γράφεις.
μια παράκληση μονο προς τους διαχειριστές να μην κλειδωθεί το θέμα διότι θα με ενδιέφερε να δω τι θα απαντήσει......
υ.γ
φαντάζομαι οτι δεν είμαι ο μόνος
εννοειται!!θα χω ετοιμα ποπκορν ,πατατακια και μπυρες και θα βαλω το λαπτοπ στην 40αρα και θα χαζευω!!!!