φανατικος αντιαεικινηστης....
δεν επιτρεπω την εξελιξη γιατι εχω πετρελαια...
Φιλικά το είπα και εγώ. Είναι το ''μετά από λίγο'' που με βάζει σε σκέψη το τι γίνεται δηλαδή μετά από λίγο και ρίχνει το ρελέ! Διαρροή ως προς γη? Σίγουρα. Γιατί όχι αμέσως? Μια αντίσταση είναι βραχυκυκλωμένη ή έχει διαρροή συνεχεία ή σε σταθερές καταστάσεις (συνήθως ζεστή λόγο διαστολής) . Σωστά δε λέω συνονόματε?
ακριβως... και εκει κολλαει αυτο που λεω εγω για τον οπτικο ελεγχο της αντιστασης.. σε τετοιες περιπτωσεις που η αντισταση παρουσιαζει διαρροη αφου ζεσταθει συνηθως στο σημειο που υπαρχει η διαροη υπαρχει καποια παραμορφωση στην αντισταση και εχει περισσοτερα αλατα κολλημενα σε εκεινο το σημειο... αν και στην συγκεκριμενη περιπτωση η διαρροη προς την γη πρεπει να εμφανιζεται οταν ζεσταθει το νερο και ανεβαζει πιεση μεσα στο μποϊλερ με αποτελεσμα να χανει νερο-ατμο στο σημειο που φαινονται τα αλατα και οι σκουριες..
φανατικος αντιαεικινηστης....
δεν επιτρεπω την εξελιξη γιατι εχω πετρελαια...
παναγιωτη νομιζω οτι εκει ειναι τελικα ολο το μυστικο.παρατηρησα οτι μετα απο καθε γεμισμα ειχα το προβλημα.πηγε το μυαλο μου στο γεμισμα.οπως ειπες η κατω πλευρα ειναι καθαρη αρα υπεθεσα οτι το σταζει απο το γεμισμα.εβαλα σιλικονη γυρω απο το λαιμο(γεμισματος και δεν μου ξαναριξε ασφαλειες.τωρα με την σιλικονη βλεπω οτι ζεστένεται και μαλακωνει ξανα.τελος παντων την τσιμουχα γυρω απο τον λαιμο τηνροδελα τελος παντων για να μην τρεχει μεσα το νερο στα καλώδια την βρισκω κάπου ως ανταλλακτικο?πως την ζητάω?ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σας.
Η σιλικόνη δεν κάνει. Σου ξερνάει η τάπα ή τα χύνεις απ' έξω κατά το γέμισμα; Άν τα ξερνάει η τάπα υπάρχουν στο εμπόριο. Τώρα που θα βρεις... απ' ότι βλέπω είσαι από Ηράκλειο, ίσως έχει ο Ρομπογιαννάκης αν δεν κάνω λάθος στα Δειλινά.
Βοηθάτε αλλήλους!!!