Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 15

Θέμα: ενισχυτης

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Το avatar του χρήστη east electronics
    Συντονιστής Κατηγορίας
    Όνομα
    Sakis Petropoulos
    Περιοχή
    ATHENS GREECE

Προεπιλογή

.... μπαρε .... εγω θα γκρινιαξω ..... αυτα δεν ειναι προσεγγιση επισκευης .... ειναι κομπογιαννιτικα πραγματα .... αν θελει κανεις να συνταξουμε μια διαδικασια επισκευης ευκολη ωστε να μπορουν ακομα και αρχαριοι να κανουν τα βηματα τους εγω ειμαι στη διαθεση σας ....

Απο εκει και μετα ...αν το μηχανημα ειναι εν λειτουργια και ξεθαρεψεις και ακουμπησεις κανα δαχτυλο σε κανα διαφορικο ενισχυτη ισα που θα το στειλεις το μηχανακι για βρουβες ...

Τα περισσοτερα απο αυτα που πρεπει να ξερεις ειναι ηδη γραμμενα στο φορουμ απο μενα αλλα δεν ξερω που εχουν χωσει το αρθρο με το καινουργιο look του φορουμ ....θα το δω και μαλιστα να το δει και ο moutoulos να το φερουμε εδω κοντα και ισως αν μας επιτρεψει να ο πλουτισουμε κιολας .... συν αυτο μπορει και αλλοι συναδελφοι να εχουν να το πλουτισουν με αλλα χρησιμα πραγματα που εγω δεν εχω σκεφτει και φυσικα ειναι καλοδεχουμενοι .

sakis
    SERVICE ΕΝΙΣΧΥΤΩΝ ΚΑΙ ΙΑΠΩΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΗΧΟΥ
    east_electronics@yahoo.gr
    www.eastelectronics.gr ε

Το avatar του χρήστη materatsi
    Μέλος
    Όνομα
    Γιωργος
    Περιοχή
    Γαστουνη Ηλειας

Προεπιλογή

Μακαρι να γινεται διελευση γνωσεων οπως πρεπει στα κυκλωματα Σακη.(Τα ηλεκτρονικα οπως πολυ σωστα διευκρινιζεις αρκετες φορες...Ειναι ενα πραγμα,μια θεωρια,και θελουν μια πραξη).Ολα τα υπολοιπα,προσδιοριζουν κατι το παρεμφερη.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας