Παιδια ιδι το παραγγειλα...![]()
Αν δεν γινει η βλαβη θα εχω ενα ινβερτερ ρεζερβα.......
alex504 (03-12-11)
πόστ που γράφει για το πάνελ το έδειξα στον τεχνικό διευθυντή της schaub lorenz γελάνε ακόμα στην εταιρεία,
για τα πάνελ θα σου πώ τον τρόπο να τα επισκευάζεις υπάρχει τεχνική κανένα πάνελ δεν πετιέται το επισκευάζεις εκτός αν έχει σπάσιμο ή είναι στην εγγύηση και το αλλάζεις ακόμη και οι γρατσουνιές διορθώνονται
alex504 (03-12-11)
Σάββατο είναι σήμερα οι εταιρίες είναι κλειστές
οκ τα λεμε απο Δευτερα τοτε...να σαι καλα...
Κανένα εργαστήριο και καμία εταιρία δεν θα προβεί σε επισκευή της οθόνης διότι μιλάμε για μεγάλο κόστος και αρκετές εργατοώρες
Έκτος εάν το επιθυμεί ο πελάτης το κόστος θα είναι λίγο υψηλό και όπως καταλαβαίνετε ο πελάτης δεν περιμένει και δεν πληρώνει πλέον με αυτή την κατάσταση εκεί που έχουν φτάσει οι καινούργιες τηλεόρασης εάν λοιπόν κάποιος δεν είναι επαγγελματίας και έχει χρόνο για χάσιμο μπορεί να τρέχει για μια εβδομάδα για την τηλεόραση και να αφήσει όλα τα υπόλοιπα που κάνει σίγουρα τα panel επισκευάζονται αν βρεθούν οι πυκνωτές και οι λάμπες κτλ
Αν κάποιος δεν τον ζορίζει ο Χρόνος μπορεί να το επισκευάσει σε μερικές μέρες με όλο το τρέξιμο
Αυτό λέω για κάποιους που δεν ζουν εδώ αλλά αλλού
Master Sat (03-12-11)
alex504 (03-12-11)
Εγώ δεν πουλώ εξυπνάδες προσπαθώ να βοηθήσω βάση εμπειρίας διότι περνούν πολλές τηλεόρασης από τα χεριά μας
Και υπάρχει ένα ιστορικό που το καταγράφουμε βλαβολογιο
Άλο εάν θέλω να βοηθήσω κάποιους φίλους της σελίδας δεν έχω κανένα κέρδος φτιαγμένος είμαι και έχω ένα καλό όνομα
Καλυτέρα λένε γελά ο τελευταίος
Αυτό το γνωρίζουν όλοι δεν χρειαζόταν
για αυτό μιλάμε
Κανένα εργαστήριο και καμία εταιρία δεν θα προβεί σε επισκευή της οθόνης διότι μιλάμε για μεγάλο κόστος και αρκετές εργατοώρες
Έκτος εάν το επιθυμεί ο πελάτης το κόστος θα είναι λίγο υψηλό και όπως καταλαβαίνετε ο πελάτης δεν περιμένει και δεν πληρώνει πλέον με αυτή την κατάσταση εκεί που έχουν φτάσει οι καινούργιες τηλεόρασης εάν λοιπόν κάποιος δεν είναι επαγγελματίας και έχει χρόνο για χάσιμο μπορεί να τρέχει για μια εβδομάδα για την τηλεόραση και να αφήσει όλα τα υπόλοιπα που κάνει σίγουρα τα panel επισκευάζονται αν βρεθούν οι πυκνωτές και οι λάμπες κτλ
Αν κάποιος δεν τον ζορίζει ο Χρόνος μπορεί να το επισκευάσει σε μερικές μέρες με όλο το τρέξιμο
Το ότι οι γρατζουνιές διορθώνονται και ότι είναι στη εγγύηση αλλάζετε αυτό είναι αυτονόητο δεν ανακάλυψες την Αμερική ξαφνικά δηλαδή μόνο εσύ γνωρίζεις στο κόσμο το τρόπο να επισκευάζεις πάνελ άλλοι δεν υπάρχουν !!!!!!!!!!!!!!!
Εδώ μιλάμε ότι ο χρόνος τις επισκευής και το κόστος ενός πάνελ δεν συμφέρει ούτε τον επαγγελματία ούτε τον ιδιώτη που έχει την συσκευή !!!!!!!!!!!!!!!!!
Πρώτον τον επαγγελματία διότι θα αφιερώσει αρκετές εργατοώρες και χάσιμο άλλων επισκευών και δεύτερον τον πελάτη με πολύ υψηλό κόστος το όποιο δεν πληρώνει
Εκτός αν είσαι ιδιώτης δεν δουλεύεις πουθενά και έχεις χρόνο για χάσιμο να χάσεις φτιαχτεί δεν φτιαχτεί
Το έχω ξαναπεί πάνε οι εποχές που μας έδιναν παράσημα ο καθένας θέλει να κάνει την δουλειά του αυτή είναι η αλήθεια
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alex504 : 03-12-11 στις 17:37