Τάσο το monitor το έχω στη δουλειά και δεν μπορώ τώρα να το δώ. Αύριο το πρωί. Αλλά για δες το εξάρτημα που είναι κοντά στην ασφάλεια, είναι σώο? Γιατί κάπως δείχνει στη φωτο....
Update: Μήπως την ξαναέκαψε?
Τάσο το monitor το έχω στη δουλειά και δεν μπορώ τώρα να το δώ. Αύριο το πρωί. Αλλά για δες το εξάρτημα που είναι κοντά στην ασφάλεια, είναι σώο? Γιατί κάπως δείχνει στη φωτο....
Update: Μήπως την ξαναέκαψε?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Thansavv : 28-11-11 στις 21:48 Αιτία: Update:
Η ασφάλεια μάλλον είναι 5Α . Το F είναι από το Fast acting.Δες εδώ:
http://www.xsforsale.com/index.php/c...d-holders.html
ουπς. γράφαμε μαζί.Τώρα με την ασφάλεια σωστή μετράς 16,8v σωστά.Άρα έχει φορτίο και η τάση έπεσε.Τι πυκνωτή έχεις βάλει τώρα στην θέση του C205;
εβαλα μια τετοια ασφαλεια , την οποια δεν την εχει καψει την εβγαλα και την μετρησα!
5A-fuse-littelfuse-pcb-slow-blow-time-lag-T5A-fuse-5EA-img.do.jpg
Ώραία .Τι τάσεις έχεις τώρα με όλες τις φίσες συνδεδεμένες;Όσο για τον πυκνωτή είσαι οκ με 50v απλά είναι πιο μεγάλος σε μέγεθος.Έχεις 470μf/25v ή 1000μf/25v;
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ezizu : 28-11-11 στις 22:14
τον c205 τον εχω αντικαταστηση με ενα 330 uf στα 50 v , δεν βρηκα πιο μικρο στα 25v
θα γινει σηριαλ αυτη η οθονη![]()
1)dim -----> 0 volt--------------------------------------> 0
2)+ 15v ---> +21volt------------------------------------> 16,4
3)GND -----> -
4)GND -----> -
5)5.1V ----> +5.1 VOLT ---------------------------------> 5,1v
6)5.1V ----> +5.1 VOLT---------------------------------->5,1v
7)A-DIM ---> 0------------------------------------------> 0
ON/OFF ---->0---------------------------------------->0
9)+3.3V ------>3,3 VOLT-------------------------------->3,3v
10)LED ----> 0VOLT------------------------------------->0
11) KEY 1 ---> 0 VOLT----------------------------------->0
12) KEY 2 ----> 0 VOLT---------------------------------->0
Νομίζω είαι εντάξει ,αλλά γιατί δεν έχεις συνδέσει και την φίσα από τα κουμπιά του χειριστηρίου;Σύνδεσε και αυτή (και όλες γενικός τις φίσες)και πες μου ανάβει το μόνιτορ;
Τι τάσεις έχεις;
κοιτα το χειριστηριο το εχω βαλει! αλλα για να παρω μετρησεις δεν μπορω να εχω και κουμπωμενο το vga sthn T -con γιατι δεν φτανει το καλωδιο
. τα εχω μονταρει ολα αλλα και παλι δεν, θα το παλεψω και παλι αυριο