Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 22
    Το avatar του χρήστη dj_mike
    Μέλος
    Όνομα
    Μιχάλης
    Περιοχή
    Frankfurt - Θεσσαλονικη

Προεπιλογή Νεκρη τηλεφωνικη γραμμη

Καλησπερα σας,

Πριν μερικες μερες αλλαξα παροχο σταθερου τηλεφωνου χωρις ομως να αλλαξω νουμερο. Το τηλεφωνο μου και το ιντερνετ λειτουργουσαν κανονικα με τον παλιο παροχο μεχρις οτου ο νεος παροχος με ενημερωσε οτι η γραμμη μου εχει ενεργοποιηθει πλεον απο αυτον. Απο εκεινη την στιγμη αρχισε το προβλημα. Το τηλεφωνο μου οταν το σηκωνω ειναι νεκρο και internet δεν εχω. Επισης το περιεργο ειναι οτι οταν καλω στον αριθμο του σπιτιου μου καλει κανονικα χωρις ομως η συσκευη μου να χτυπαει? Τι μπορει να συμβαινει? Γιατι δεν εχει καθολου σημα πλεον η γραμμη μου?
    ...........................^ILL-ektronika^

Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Πτολεμαΐδα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από dj_mike Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπερα σας,

Πριν μερικες μερες αλλαξα παροχο σταθερου τηλεφωνου χωρις ομως να αλλαξω νουμερο. Το τηλεφωνο μου και το ιντερνετ λειτουργουσαν κανονικα με τον παλιο παροχο μεχρις οτου ο νεος παροχος με ενημερωσε οτι η γραμμη μου εχει ενεργοποιηθει πλεον απο αυτον. Απο εκεινη την στιγμη αρχισε το προβλημα. Το τηλεφωνο μου οταν το σηκωνω ειναι νεκρο και internet δεν εχω. Επισης το περιεργο ειναι οτι οταν καλω στον αριθμο του σπιτιου μου καλει κανονικα χωρις ομως η συσκευη μου να χτυπαει? Τι μπορει να συμβαινει? Γιατι δεν εχει καθολου σημα πλεον η γραμμη μου?
    Cyta έβαλες?

Μέλος
    Όνομα
    Μιχάλης
    Περιοχή
    Frankfurt - Θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Forthnet

Το avatar του χρήστη RF.123
    Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιαννης
    Περιοχή
    Κερκυρα

Προεπιλογή

ΙΔΙΑ ακριβως ιστορια με την δικιαμου πρεπει να χρησιμοποιησης το ρουτερ της ιδιας εταιρειας και πανω στο ρουτερ να συνδεσεις το τηλ στο αντιστοιχο βυσμα <πανω στο ρουτερ> εγω εχω HOL

Μέλος
    Όνομα
    Μιχάλης
    Περιοχή
    Frankfurt - Θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Δεν το γνωριζα αυτο... Νομιζα οτι απλα με ενα spliter θα ειχα κανονικα τηλεφωνο και το ρουτερ μονο για το pc.
    Στο ρουτερ ομως που μου εδωσαν δεν εχει αλλο βυσμα για τηλεφωνο. εχει 4 ethernet εξοδου και ενα βυσμα DSL εισοδου τιποτε αλλο.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dj_mike : 20-11-11 στις 20:09

Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Πτολεμαΐδα

Προεπιλογή

Χρησιμοποιεί και η forthnet voip για τις κλήσεις?

Μέλος
    Όνομα
    Μιχάλης
    Περιοχή
    Frankfurt - Θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Χρησιμοποιεί και η forthnet voip για τις κλήσεις?
    απο οτι ξερω οχι...

Μέλος
    Όνομα
    Καλαρακης Μιχαλης
    Περιοχή
    Ηρακλειο

Προεπιλογή

Όταν λές ότι καλεί κανονικά Τι? σημαίνει δηλαδή αν πάρει το σπίτι από ένα περίπτερο ακούς να καλεί αλλα στο σπίτι δεν κουδουνίζει?
    Σου στείλανε το router? αν ναι έχει στη πίσω μεριά μία ή δύο θέσεις που να γράφει tel1 tel2?
    Αν ναι βάλε το καλώδιο από το τοίχο στη θέση ADSL και το τηλέφωνο στη θέση tel1
    μπροστά έχει ένα φωτάκι που γράφει voip1 voip2. Μετά από 1 λεπτό περίπου θα πρέπει το τηλέφωνο να κάνει μπρρρρρρρρρρρρ και όταν ανάψει το φωτάκι voip να κάνει τουτ τουτ.
    Συνήθως to router είναι προγραμματισμένο και στο τηλέφωνο και στο Internet με τα δικά σου στοιχεία (Μπορεί να μην είναι προγραμματισμένο στο internert )

Από ότι βέβαια ξέρω η εν λόγω εταιρεία δεν χρησιμοποιεί voip Αν είναι έτσι Είναι πρόβλημα από το κέντρο
    Σύνδεσε το τηλέφωνο πάνω στη γραμμή να δεις ακούς τίποτα?

το έχεις δώσει βλάβη?

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Ηλίας
    Περιοχή
    Χαλάνδρι

Προεπιλογή

Γιατί δεν το δήνεις βλάβη;;;;;;

Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Πτολεμαΐδα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από info@kalarakis.com Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όταν λές ότι καλεί κανονικά Τι? σημαίνει δηλαδή αν πάρει το σπίτι από ένα περίπτερο ακούς να καλεί αλλα στο σπίτι δεν κουδουνίζει?
    Σου στείλανε το router? αν ναι έχει στη πίσω μεριά μία ή δύο θέσεις που να γράφει tel1 tel2?
    Αν ναι βάλε το καλώδιο από το τοίχο στη θέση ADSL και το τηλέφωνο στη θέση tel1
    μπροστά έχει ένα φωτάκι που γράφει voip1 voip2. Μετά από 1 λεπτό περίπου θα πρέπει το τηλέφωνο να κάνει μπρρρρρρρρρρρρ και όταν ανάψει το φωτάκι voip να κάνει τουτ τουτ.
    Συνήθως to router είναι προγραμματισμένο και στο τηλέφωνο και στο Internet με τα δικά σου στοιχεία (Μπορεί να μην είναι προγραμματισμένο στο internert )

Από ότι βέβαια ξέρω η εν λόγω εταιρεία δεν χρησιμοποιεί voip Αν είναι έτσι Είναι πρόβλημα από το κέντρο
    Σύνδεσε το τηλέφωνο πάνω στη γραμμή να δεις ακούς τίποτα?

το έχεις δώσει βλάβη?
    Αφου δεν χρησιμοποιεί voip, τοτε γιατι το τηλεφωνο πρέπει να μπει πανω στο ρουτερ?

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Σχεδιο για τηλεφωνικη συσκευη
    από aser στο forum Τηλέφωνα & GPS
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 11-11-09, 22:53

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •