οποτε εγω ξαναβαζω τις αντιστασεις και τα μεσαια ποδαρακια σωστα? και αλαζω και τα 8 τροφοδικα.. πες μου πως μετραω τα τροφοδοτικα?? αμα βραχυκυκλωνει το ενα ποδαρακι με το αλλο??
οποτε εγω ξαναβαζω τις αντιστασεις και τα μεσαια ποδαρακια σωστα? και αλαζω και τα 8 τροφοδικα.. πες μου πως μετραω τα τροφοδοτικα?? αμα βραχυκυκλωνει το ενα ποδαρακι με το αλλο??
Πρωτα θα μετρησεις ποια απο τα A1694 και C4467 ειναι καμμενα. Θα τα βγαλεις, και θα τα αλλαξεις με καινουρια.
Τις αντιστασεις θα τις βαλεις παλι στην θεση τους.
Τα φετ του τροφοδοτικου, τα μετρας παντα εκτος κυκλωματος.
Λογικα θα πρεπει να κλεισεις και στην συνεχεια να ανοιξεις την επαφη του μοσφετ,
αλλα με ενα πολυμετρο, δεν ειναι πολυ ευκολο.
Μπορεις να κοιταξεις τουλαχιστον αν βραχυκυκλωνουν τα ποδια του.
τα A1694 και C4467 φαινονται οκ. δεν βραχυκυκλωνουν.. τα αλλα τα εχω παραγγυλει κιολας..οποτε με το που ερουν και τα κουμποσω α μιλησουμε παλι να δουμε τα χαλια μας...ευχαριστω και παλι και καληνυχτα!!
δεν υπαρχει περιπτωση, καποιο/καποια θα ειναι off.
Γι αυτο καηκαν αλλωστε και τα 2 φετ του τροφοδοτικου.
καλησπερα Κωστα.. αλαξα ολα τα IFRZ34N και τιποτα..να δωκιμασω να βγαλω τα μεγαλα τρανζιστορ.και να τα μετρησω?
Τι εννοεις οταν γραφεις "τιποτα" ?
Απο το #55 σου γραφω να βγαλεις και να μετρησεις τα ισχυος.