Φωτογραφία0788.jpg
Μπήκα να σας πω ότι έκανα αυτό τελικά.Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας
Καμπάνα το laptop έκανα reflow την Vga και εδωσα 5 volt από την usb.Μόνο που ο ανεμιστήρας ακούγεται συνέχεια,κανει λίγο θόρυβο.Δε πειράζει.Απ'το ολότελα...
Service ΓΛΥΚΟΣ
συγνωμη για την παρεμβαση αλλα μου φαινεται λιγο ανορθοδοξη αυτη η λυση.Ειναι σαν να καιει το αμαξι σου λαδια και αντι να αλλαξεις φλατζα κεφαλης εσυ εβαλες απο πισω ενα τρειλερ με δεξαμενη λαδιου και σωληνακι να συμπληρωνεις λαδι!!!
Δεν δοκιμασες να αλλαξεις την θερμοαγωγιμη στον επεξεργαστη της καρτας?Τωρα αν δεν σε ενοχλει ο θορυβος , παω πασο
τον επεξαργαστη της καρτας γραφικων...γενικα αυτο το ολοκληρωμενο που απαιτει μεγαλη ψυξη οποιο και να ναι δεν εχει σημασια.
Σημασια εχει οτι αν δεν ειναι λογισμικο το προβλημα (καποια ρυθμιση δηλαδη που απ αυτα προσωπικα δεν σκαμπαζω και πολλα) και ειναι ηλεκτρονικο το προβλημα τοτε δεν μπορω να φανταστω αλλο απο την ελλειπη μεταφορα θερμοτητας απο το ολοκληρωμενο στην επιφανεια ψυξης.Και την δουλεια αυτη την αναλαμβανει (η τουλαχιστον βελτιωνει) η θερμοαγωγιμη παστα.
Ας εκανε μια δοκιμη να την αλλαζε και αν συνεχιζοταν το προβλημα (που δεν νομιζω) τοτε καλα εκανε και κατεληξε σ αυτην την λυση και εφοσον οπως σωστα ειπε ο bestchriss του αρκει το ρευμα για αλλες συσκευες usb
Ikaros1978
Έχω βάλει πάστα.Βελτιώνεται αλλα δε λύνεται το πρόβλημα.Ξαναχαλάει.Μου εχουν έρθει 5 ίδια laptop σε 4 μήνες.Σάυτό το μοντέλο υπάρχει κατασκευαστικο πρόβλημα απο τη μανα του.Νομίζω ήταν η μόνη λύση για παραταθεί η διάρκεια ζωης του.Δεν ξέρω εσείς τι λετε?
Service ΓΛΥΚΟΣ
o ανεμηστηρας αν δουλευει στο full θα μετραει ζωη μερικους μηνες και οσο παιρναει ο καιρος θα ακουγεται περισσοτερο μεχρι να αρχισει να πατιναρει
αναλογα βεβαια με την χρηση του laptop
η λυση η σωστη αν μπορεις να βρεις ψυχτρα εξ ολοκληρου χαλκου αν ειναι ευκολο να βρεις
φιλικα
Το ιδιο προβλημα αντιμετωπισα και εγω σε δυο λαπτοπ,ενα acer και ενα fujitsu.Μονη λυση που βρηκα ειναι μικρη τρυπουλα στο κατω μερος στο σημειο του chip των γραφικων και ενα μικρο ανεμιστηρακι και +5v απο την usb στο μαμα ανεμιστηρι.Αποτελεσμα 47-48 βαθμους σταθερα απο 65-69 που ηταν πριν.