Για αποφυγή (πιθανής γκάφας) επειδή δεν γνωρίζω τα τεχνικά χαρακτηριστικά αυτού του ψυγείου.
Όλα τα παραπάνω ισχύουν απόλυτα ΕΑΝ......
1) Μιλάμε για ψυγείο που EXEI 1μοτέρ και μόνο ..... δηλ (όχι χωριστά σε 2 μοτέρ ) 1 μοτέρ χωριστό για κατάψυξη δηλαδή ... και 1 επίσης χωριστό για συντήρηση.
2) Μιλάμε για ψυγείο που ΔΕΝ έχει ανεμιστήρα (No Frost) . Για την απαγωγή μέσο ανεμιστήρα και "ειδικού καναλιού " όπου παίρνει μέρος της ψύξης από την κατάψυξη και την στέλνει στην συντήρηση.Μαζί με το ειδικό διάφραγμα του.

Πάντως ΣΥΜΒΟΥΛΗ όταν αγοράσεις το επόμενο ψυγείο κοίταξε να κάνεις έρευνα , σε πιο μοντέλο ανάλογα με τα χρήματα σου φυσικά, έχει και την μεγαλύτερη (ΓΡΑΠΤΗ) εγγύηση ..... και όταν λέμε (ΓΡΑΠΤΗ ) ενοούμε προς την εταιρία (αν χαλάσει κόψε τον κώλο σου και φτιάξτο) .... όλα τα του τύπου (λόγια) .... "μην ανησυχείς είναι εγγυημένο πράγμα , δεν χρειάζεται εγγύηση ξέρω τι σου λέω!!! " . Αυτούς στείλε τους να τα πουλάνε στα παζάρια "εκεί ταιριάζουν"

Τους μόνους μέχρι στιγμής που ξέρω ως ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΥΣ είναι LIΕBBHER , SIEMENS , ΜΙΕLE , και φυσικά και άλλους.

Επίσης αξιόπιστος είναι εκείνος που εκτός την μακρόχρονη εγγύηση ( καμιά φορά και με επέκταση εγγύησης) . Είναι και αποδεδειγμένος στην επάρκεια των ανταλλακτικών. Αυτάααααααα!!