Έχεις ψυχρές στη πλακέτα οθόνης.
Έχεις ψυχρές στη πλακέτα οθόνης.
θα το κοιταξω απο αυριο αποστολη τωρα δεν προλαβαινω και θα ενημερωσω ξανα το θεμα ειναι οτι ολα ξεκινησαν απο τηνστιγμη που εκαψε ενα τρανζιστορ υψηλης αν εχεις διαβαση ολο το θεμα ,εκτος και αν υπηρχε και η ψυχρη κολληση και εμφανστηκε τωρα
Είναι λίγο απίθανο να φταίει η οθόνη, πότε πράσινη, πότε μπλέ.
Ξαναπέρνα τις κολλήσεις με νέα κόλληση, κοίτα μήπως η βάση οθόνης δεν πατάει καλά. kαι δεν μετράμε τάση συλλέκτη Οριζ. εξόδου με απλό πολύμετρο.
alex504 (03-11-11)
σιγουρα αλλα δεν ειχα κατι αλλο απλα το παλιο metex τα καταφερε αψογα θα ελεγα για την ηλικια του σε σχεση με το mastech αλλα για ενημερωση με τι μετραμε την ταση ;
thanks και παλι
Εκεί υπάρχει μια συνεχής τάση(100-150ν) και παλμοί γύρω στα 1500 νρ, άρα με παλμογράφο με το ανάλογο προμπ.
alex504 (03-11-11)
Το πλακετακι της οθόνης το έχω μπορώ να στο δώσω να το δοκίμασες αν θες να δεις αν είσαι από εκεί η οθόνη
καλησπερα sorry για τις πολλες ερωτησης οποιος θελει ας μου απαντηση
αλεξ εβαλα το πλακετακι απο την δικη μου fx 65 εχει το ιδιο σασι με την fq 75 κατεβασα και το σχεδιο και το επιβεβαιωσα το εβαλα αλλα ειχα τα ιδια αποτελεσματα μετα εβαλα και το E-BOARD αλλα παλι δεν αλλαξε τιποτα εβαλα και την πλακετα με τα scart αλλα παλι τα ιδια αυτο τι μας ελει οτι ειναι οθονη; το υψηλης που ειχε καει μπορει να εφαγε την οθονη ;
το οτι δεν εχω αλλαξει ζευγαρη και τα δυο υφηλης παιζει καποιο ρολο ειναι και τα 2 γνησια απλα το ενα δεν ηταν καμμενο
υπαρχει περιπτωσει να φταει ο υψηλης; η το πλακετακι ( velociyi) που εγω τουλαχιστον δεν ξερω τι κανει ;
κοιταω καπου αλλο η ειναι οθονη και την παραταω
Αποστολη σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση και την βοηθεια
Aλεξ σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια μεχρι τωρα και για την προσφορα για το πλακετακι
Κοίταξε η Sony όταν καίει το τρανζίστορ της υψηλής αλλάζει οπωσδήποτε Μετα/σχη
Τώρα έχω κάποιους ιδίους δεν ξέρω αν είναι καλοί, τώρα την οθόνη μπορείς να την μέτρησης με ένα βαλιτσάκι το όποιο έχει φισες για όλες τις οθόνες και πυροβολεί με μεγάλη τάση τα τρία πυροβόλα της οθόνης και σου δείχνει με αναλογικό όργανο με βελόνα σε τη κατάσταση βρίσκονται και εάν είναι καλά έχω και εγώ αλλά δεν το δίνω με τίποτα διότι το είχα δώσει και μου το είχαν χαλάσει και δεν ξέρω αν τώρα βρίσκω και ανταλλακτικά για να το φτιάξω εάν χαλάσει
Αυτό το μηχανάκι που είναι μέσα σε βαλίτσα μεταφοράς λέγετε αναζωογονητής της οθόνης δεν σημαίνει όμως ότι με το πυροβόλησα θα στρώσει
Τις περισσότερες φόρες το χρησιμοποιούσαμε στις πεσμένες οθόνες οι οποίες μετά την αναζωογόνηση κρατούσαν μέχρι δυο το πολύ χρόνια
Ένας πρακτικός τρόπος είναι να πάρεις το G2 με την πολύ τάση και ένα καλώδιο που αντέχει να προσπαθήσεις να πυροβολήσεις τα 3 πυροβόλα εξ επαφής το καθένα για 20 sec καμιά φορά πιάνει προσοχή όμως με το ρεύμα
αλεξ αν ειχε καμμενο μ/τ μαλλον δεν θα ειχα καθολου εικονα ετσι δεν ειναι ;
ο φιλος εδω σε αυτο το post(http://www.hlektronika.gr/forum/show...&page=18-)ειχε το ιδιο θεμα σε ιδιο σασι και λεει οτι αλλαξε το q6805 ειναι ενα stp δεν φαινεται να εχει σχεση με το χρωμα αλλα λεει οτι το αλλαξε και εφτιαξε και εγω οπως και αυτος το βλεπω τελειος κρυο λες να παιζει κατι εκει ;
sony 7.png