Κυριάκο σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου.
Έχεις απόλυτο δίκιο θέλει πολύ προσοχή
Ας συστηθώ λοιπόν
Με λένε Βαγγέλη είμαι 38 χρονών και εργάζομαι ως καθηγητής πληροφορικής σε δημόσιο σχολείο
Προσπαθώ να αποκτήσω στοιχειώδεις γνώσεις ηλεκτρονικής προκειμένου να επιδιορθώνω συσκευές που χαλάνε είτε δικές μου είτε του εργαστηρίου πληροφορικής στο οποίο είμαι υπεύθυνος. Πχ πολύ συνηθισμένη βλάβη είναι το κάψιμο τροφοδοτικών και οθονών και μητρικών πλακετών . Αν μπορούσα να τις επιδιορθώσω με μικρές παρεμβάσεις ( αντικατάσταση πυκνωτών διόδων κλπ) , αυτό θα μου έλυνε τα χέρια από θέμα κόστους ειδικά όπως είναι έτσι σήμερα τα σχολεία που δεν υπάρχουν χρήματα ούτε για χαρτί. Δεν τρέφω αυταπάτες να πιστεύω ότι θα φτάσω σε σημείο να επιδιορθώνω τα πάντα, απλά η κάθε επιδιόρθωση για μένα ( μέσω της δικής σας βοήθειας που είστε οι περισσότεροι πιστεύω γνώστες του αντικειμένου) είναι και ένα μικρό σχολείο, μια σημαντική εμπειρία. Ελπίζω να σας κατατόπισα για το ποιος είμαι και τι κάνω. Σας ευχαριστώ όλους για την μέχρι τώρα βοήθειά σας και ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους μελλοντικά βοηθήσουν. Το θέμα με την οθόνη που προσπαθώ να επιδιορθώσω δεν αφορά το σχολείο αλλά οθόνη που μου δόθηκε και η οποία ήταν για τα σκουπίδια. Να είστε καλά