οκ σε ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια
καλο βραδυ
οκ σε ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια
καλο βραδυ
λοιπον εκανα καποιες μετρησεις στο πλακετακι τις οθονης και εχω τις εξης τασης 210 v ok , 1100v ok στο τριμερ rv 5376 στο μεσαιο ποδι 450v στα στα R,G,B εχω απο 150v εως 171 αναλογως του προγραμματος δεν εβαλα καποια σταθερη εικονα μαυρη η ασπρη για να μετρησω αναλογα τις τασης αυτα σας φαινονται φυσιολογικα; ακομα δεν εχω κανει ελενχο στα υλικα στο πλακετακι γιατι δεν εχω προλαβει
ποιες αλλες τασεις επανω στο πλακετακη πρεπει να κοιταξω για να βρω το προβλημα με το χρωμα ;
και κατι ακομα ψαχνωντας εδω μεσα βρηκα αυτο το post με αναλογο προβλημα με το δικο μου μηπως να αλλαζα και εγω το τρανζιστορ που αλλαξε ο φιλος εδω
http://www.hlektronika.gr/forum/show...=57109&page=18
αν θελει καποιος ας το διαβασει και ας μου πει
και παλι ευχαριστω για την βοηθεια
Έχεις ψυχρές στη πλακέτα οθόνης.
θα το κοιταξω απο αυριο αποστολη τωρα δεν προλαβαινω και θα ενημερωσω ξανα το θεμα ειναι οτι ολα ξεκινησαν απο τηνστιγμη που εκαψε ενα τρανζιστορ υψηλης αν εχεις διαβαση ολο το θεμα ,εκτος και αν υπηρχε και η ψυχρη κολληση και εμφανστηκε τωρα
Είναι λίγο απίθανο να φταίει η οθόνη, πότε πράσινη, πότε μπλέ.
Ξαναπέρνα τις κολλήσεις με νέα κόλληση, κοίτα μήπως η βάση οθόνης δεν πατάει καλά. kαι δεν μετράμε τάση συλλέκτη Οριζ. εξόδου με απλό πολύμετρο.
alex504 (03-11-11)
σιγουρα αλλα δεν ειχα κατι αλλο απλα το παλιο metex τα καταφερε αψογα θα ελεγα για την ηλικια του σε σχεση με το mastech αλλα για ενημερωση με τι μετραμε την ταση ;
thanks και παλι
Εκεί υπάρχει μια συνεχής τάση(100-150ν) και παλμοί γύρω στα 1500 νρ, άρα με παλμογράφο με το ανάλογο προμπ.
alex504 (03-11-11)